Letos se bo za veliko zmago na posestvu Kmetije v Prekmurju borilo rekordno število ljudi, med njimi pa bomo gledali tudi nekaj že znanih obrazov iz preteklih šovov.

V boj za 50 tisoč evrov se bodo podali 38-letni Danijel Frigelj iz Velikih Obrež, 28-letna Adrijana Štribl iz Zgornje Ložnice, 18-letna Lucija Kolar iz Loč, 65-letni Goran Leban iz Kočevja, 38-letna Simona Križnik s Ptuja, 29-letni Borut Gregorič iz Kopra, 21-letni Denis Šajher Kovačič iz Maribora, 24-letna Damjana Tomažin iz Litije, 20-letni Tom Zupan iz Kranja, 56-letna Božidarka Vezjak iz Slovenskih Konjic, 34-letna Ksenija Sešel iz Laškega, 59-letna Marjana Povše iz Novega mesta, 20-letni Luka Lampret iz Celja in 59-letni Bojan Kermavner iz Ljubljane.

Skupna_01
POP TV
To je 19 tekmovalcev letošnje sezone šova Kmetija.

ŽE ZNANI OBRAZI

Na Kmetijo se je vselila tudi 34-letna Vrhničanka Tanja Balabanić, ki se je spomnimo iz odmevnega resničnostnega šova Bar. »Nikoli še nisem delala na kmetiji, ampak mislim, da bi znala pokositi travo in 'preštihati' kaj na njivi,« pove Tanja. Iz Bara se v Kmetijo vrača tudi postavni 31-letni Ljubljančan Rene Šantić, ki pravi, da ga znajo sotekmovalci najbolj razjeziti s smrčanjem, sam pa se bo lotil vseh opravil, a se najbolj boji čiščenja toaletnih prostorov. Na Kmetijo se vrača tudi 21-letni Jan Klobasa, le da tokrat z njim prihaja brat dvojček Tilen. Pravita, da ne moreta drug z drugim, a tudi drug brez drugega ne. Največje presenečenje pa je 28-letna Sara Rutar, ki je leta 2017 postala prva ženska zmagovalka šova MasterChef Slovenija. Očitno je bila njena želja po pozornosti prevelika, da bi se odpovedala slavi in novemu šovu. »Zavedam se, da bo naporno, a ker imam rada izzive, se želim preizkusiti.« Obeta se nam torej še ena zares napeta sezona Kmetije.

Tilen_Jan_Klobasa
POP TV
Nekdanji tekmovalec Kmetije Jan Klobasa se zdaj vrača skupaj z bratom dvojčkom Tilnom.

Tanja_Balabanić
POP TV
Navduševala nas je v Baru, zdaj pa se bo Tanja Balabanić, ki so jo klicali "m'tka", preizkusila še v Kmetiji.