Nov parček

Nik in Katarina sta zaljubljena do ušes

N.S.
19. 8. 2019, 20.40
Deli članek:

Finalist resničnostnega šova Kmetija, Nik Triler, in finalistka resničnostnega šova Bar, Katarina Kosem, sta že nekaj časa v razmerju, ki ga bosta nadgradila s selitvijo v skupno stanovanje.

Instagram
Svojo ljubezensko zvezo, ki traja že štiri mesece, sta zdaj oznanila še na družbenih omrežjih.

Da se sledi za zvezdniki resničnostnih šovov izgubijo kmalu po koncu šova, je jasno vsem, vseeno pa nekateri sami poskrbijo, da so še naprej opaženi.

Eden takšnih je Nik Triler, ki ga poznamo iz resničnostnega šova Kmetija, saj je na svojem instagram profilu objavil fotografijo, na kateri se skupaj s Katarino Kosem, hčerko Andrijane Starine Kosem, smejita v objektiv. Ob zapisu je bilo hitro jasno, da Nik ni več samski in da njegovo srce bije za lepo Katarino.

Planet tv
Katarino Kosem smo spoznali v šovu Bar.

Selitev v skupno stanovanje

Kot je znano, sta zaljubljena golobčka par že dobre štiri mesece, pravkar pa sta se vrnila s skupnega dopusta v Izoli, kjer imajo, kot je znano, Katarinini starši vikend. Nik in Katarina se zdaj pripravljata tudi na selitev v skupno stanovanje, saj sta začutila, da sta si usojena in da je čas za naslednji velik korak v zvezi. Pravita namreč, da se počutita odlično, ko sta skupaj, in da oba vidita, da se ta zveza lahko razvije v nekaj veliko več, kot je le romanca dveh zvezdnikov resničnostnih šovov.