NOV ŠOK

Mirela je dokazala, da ne zna biti zvesta!

R.T.
15. 12. 2017, 20.41
Deli članek:

Resničnostna starleta je požrla besedo, da se vrača v Slovenijo, in kljub vsemu vstopila v srbski šov Pari, kjer je spet v središču pozornosti.

Facebook
Starleta Mirela Lapanović skače čez plot, potem pa bo spet jokala.

Mirela Lapanović pa je že takoj ob vstopu v šov razočarala svojega novega partnerja, saj se je predajala strastem s sotekmovalcem Markom. Sama pravi, da je sicer zaljubljena v svojega partnerja, za katerega trdi, da jo je prosil za roko, tik preden je šla v šov. To, da sta zaročena, je njen partner Nešo zavrnil, potrdil pa je, da sta v zvezi.

Youtube
Mirelin partner Nešo je trenutno zelo jezen na svojo izbranko.

»Neša zelo ljubim in bi zanj naredila vse. Celo pod nož bi šla in si zanj zašila deviško kožico, da bi bil on prvi, s katerim bi 'prvič' imela spolne odnose. On je ljubezen mojega življenja. Najraje ga imam na svetu. Nešo, ljubezen moja, ti si moj in nikoli te ne bom razočarala. Če želiš, pridi in me odpelji domov,« je govorila Mirela, potem ko si je Nešo že ogledal njen vroči posnetek z drugim moškim.

KMALU SAMSKA?

Ob vsem, kar se dogaja v šovu Pari, je le vprašanje časa, do kdaj bo Mirelin partner Nešo toleriral njeno nezvestobo, zato se zna zgoditi, da bo starleta kmalu spet samska.

Nešo je v studiu povedal, da Mireli stoji ob strani, da ga zanima njena sedanjost, in ne njena preteklost, da pa je vseeno razočaran nad njo. »Osebno takšne reklame ne potrebujem. Nisem se še niti ločil od žene. Videl bom, kako naprej z Mirelo, saj sem zelo jezen nanjo. Svetoval sem ji, naj ne gre v šov, naj se izogiba Miliju, a me ni poslušala,« je dodal Mirelin partner, ki do zdaj niti ni želel biti del medijskega pompa.