Želi si domov

Oliverja Dragojevića bolezen ni strla, v bolnišnici se dolgočasi

R.T.
15. 12. 2017, 11.48
Posodobljeno: 15. 12. 2017, 11.50
Deli članek:

"Poklical me je, da mu povem vic, ki ga je pred nekaj dnevi nasmejal," je o tem, kako Oliver preživlja dneve v bolnišnici, povedal njegov prijatelj Tedi.

Radio Aktual
Kljub bolezni se Oliver ne predaja malodušju.

Kadar se spopadamo z boleznijo, je pomembno, da se ne predajamo malodušju. Legendarni glasbenik Oliver Dragojević, ki se bori s težko boleznijo (povsem neokusno so nekateri konec minulega tedna razširili informacijo, da je umrl), ne dovoli, da bi ga zdravstveno stanje potrlo. Trenutno se še nahaja v bolnišnici in čaka na dovoljenje zdravnikov, da bi šel lahko domov. Upa, da se bo to zgodilo še pred božičem.

Kot pa poroča portal 24sata.hr, pa Oliverju v bolnišnici v Splitu dolgočasi in rad govori vice ter se šali z družino. Redno ga obiskujejo prijatelji, glasbeni kolega Tedi Spalato pa je povedal, da sta ga z Gibonnijem obiskala in da se Oliverjevo stanje izboljšuje.

"Poklical me je, da mu povem vic, ki ga je pred nekaj dnevi nasmejal," je za 24sata povedal Tedi, ki je pri Oliverju skoraj vsak dan. Pravi še, da je Oliver velik šaljivec in da je vsaka njegova druga beseda šala. Sicer pa si Oliver čas v bolnišnici krajša tudi z igranjem kart.

Po odpovedi dveh večjih koncertov zaradi zdravstvenega stanja zdaj Oliverjev sodelavec pravi, da verjame, da bodo nove koncerte lahko pripravili spomladi prihodnjega leta.