Izdana

"Nestabilna " Mirela priznala, kakšen je Marko

R.T.
12. 8. 2016, 14.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Razočarana Mirela se je postavila za ljubezen, ki ji je v šovu grela posteljo.

Pro Plus
Mirela in Marko

"Mare je v primerjavi z nekom resnično kavalir, saj mi ni lagal in me javno blatil. Je edini, ki je po BB moj pravi prijatelj in človek, ki ga neskončno spoštujem. Pa lep dan vsem," je zapisala na facebooku zmagovalka resničnostnega šova Mirela Lapanović o Marku Jovanoviću, s katerim sta si v času trajanja šova delila posteljo. 

Če je po odhodu iz hiše Mare Mirelo s svojimi izjavami o njej in njunem razmerju razočaral, je očitno "ob prihodu na svobodo" naletela še na "hujše kalibre". Pisali smo, da se je po razočaranju z Maretom Mirela zagledala v Alexia Sandija Kojića, s katerim naj bi v prihodnje tudi poslovno sodelovala.

No, sreča v raju pa se je kmalu sfižila, saj je Mirela na facebooku pred dnevi objavljala pesmi in zapise o izdaji in osebni moči. Ko je "njen" Sandi za spletne Slovenske novice dejal, da je Mirela nestabilna, ker se je zatekla k Marku, se je vročekrvna Dolenjka takoj odzvala. Mimogrede, Mirelino vrnitev k ljubezni iz šova je sprožil kar Sandi, ki se je menda naokoli hvalil z Mirelinimi oralnimi veščinami. 

Facebook
Mirela in Alexio Sandi Kojić.

"Baje sem nestabilna. Pri 40-ih smatram, da se malo bolje poznam in zagotovo nisem NESTABILNA. Le ženska, ki verjame vase, posluša svoj notranji glas, se bori za boljši jutri svojih otrok in sebe, verjame vase in v svoje najbližje, ljubezen in dobro v ljudeh. Mogoče naivna, a nestabilna NIKAKOR NE," se je na Sandijeve besede odzvala Mirela na facebooku. Zdaj pa je objavila slavospev Marku, češ, da je pravi kavalir in njen pravi prijatelj. 

Zgodba med Mirelo in Markom se očitno še kar ne bo končala.