Zabava

Zvezdnica Reese Witherspoon dopustuje na Hrvaškem

b.p.
12. 8. 2016, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Potem ko so prelepo Dalmacijo že obiskali Beyonce, Jay-Z, Eva Longoria, Tom Cruise, Demi Moore in drugi, se zdaj pri naših južnih sosedih mudi tudi slavna igralka Reese Witherspoon.

Profimedia
Prav te dni se na Jadranu mudi ena najbolj priljubljenih igralk, Reese Witherspoon, ki jo najbolj poznamo po vlogi prikupne blondinke s Harvarda.

instagram
»Blondinka s Harvarda« je nad prelepimi lokacijami Dalmacije več kot navdušena.

Da je Dalmacija zelo priljubljena destinacija številnih, saj ponuja ogromno prečudovitih lokacij, že dolgo ni skrivnost. In tega se zavedajo tudi številni svetovni zvezdniki, ki v zadnjih letih radi obiščejo naše južne sosede. Mnogi pravijo, da so k temu pripomogli številne serije in filmi, ki jih iz Hollywooda radi pridejo snemat prav na Hrvaško.

Dalmacijo so v preteklih letih že obiskali zvezdniki, kot so Beyonce in Jay-Z, Eva Longoria, Tom Cruise in Demi Moore, ki je med drugim eni od natakaric pustila vrtoglavo visoko napitnino. Prav te dni pa se na Jadranu mudi ena najbolj priljubljenih igralk, Reese Witherspoon, ki jo najbolj poznamo po vlogi prikupne blondinke s Harvarda.

Po fotografijah z družbenih omrežij sodeč lepotica s svojo jahto pluje po Jadranu. Glede na pozitivne komentarje pod objavljenimi fotografijami je hollywoodska zvezdnica nad dopustom na Hrvaškem več kot navdušena. Ne bodite presenečeni, če boste med pohajkovanjem po Jadranu kje slučajno srečali z oskarjem nagrajeno igralko.

instagram
Z oskarjem nagrajena igralka s svojo družbo uživa na jahti, ki pluje po Jadranu.