Vsak po svoje

Najprej je po vodi splaval evropski naslov, zdaj pa še zakon

R.T.
12. 8. 2016, 09.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Joachim Löw se po trideset letih ločuje.

Joachim Löw. Na fotografiji ni njegova žena.

Potem ko Nemčija julija ni osvojila naslova evropskega prvaka, se je dokončno zrušilo tudi zasebno življenje nemškega stratega Joachima Löwa.

Nemški Bild piše, da se je Joachim (56) razšel z ženo Danielo (54). Zakonca sta menda imela težave že dlje časa, zakon sta skušala rešiti, vendar se na koncu ni izšlo. Skupen prijetelj je za Bild potrdil, da sta se zakonca zdaj razšla : "Jogi in Dani sta se odločila, da nadaljujeta življenje po ločenih poteh." Odločitev vsekakor ni bila lahka, saj je njun zakon trajal 30 let. Daniela je Jogijeva srednješolska simpatija, skupno se namreč poznata že 36 let. Po številnih pogovorih letos poleti, pa sta sklenila, da je čas, da skupno zgodbo zaključita. 

Ločitev bo prijateljska, Daniela bo še naprej skrbela za Jogijeve finance in posle. Zaenkrat še ni znano, kje bo Joachim v prihodnje živel. Daniele bo živela v hiši v kraju Wittnau, Joachim pa ima še stanovanje v Berlinu, vendar še ni jasno, ali se bo preselil tja. 

Skupni prijatelj pa zagotavlja, da tretja oseba ni kriva za razpad zakona: nobeden od zakoncev namreč nima novega partnerja.