HUJŠANJE

FOTO: Tako suha je bila včasih Alma!

M.V.
18. 7. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Novice, povezane z nekdanjo tekmovalko Big Brotherja, Almo Pijuković, se že od začetka vrtijo okoli njenih kilogramov. Enaindvajsetletnica je namreč javno priznala, da se je na snemanju močno zredila in da komaj čaka, da se vrne v staro formo.

Facebook
Njen Jasmin jo podpira pri vadbi in je ponosen nanjo.

In kakšna je ta stara forma, o kateri je govorila neposredna Velenjčanka? Ko smo brskali po njenem facebook profilu, smo naleteli na fotografije, ki odkrivajo, kako zelo vitka je bila Alma nekoč. Še lani oktobra je bila veliko bolj suha, kot je trenutno, tako da sklepamo, da njeno hujšanje še ni zaključeno. Alma, ki je sicer navdušena športnica, nekoč pa je bila celo vratarka v nogometni ekipi, včasih očitno ni imela nikakršnih težav s težo. Fotografije iz leta 2013 jo prikazujejo kot suhljato najstnico, ki pa se je že takrat lahko pohvalila z bujnim oprsjem.

Alma Pijuković o spremembi postave od leta 2013 do 2015: ”Ojjj, majko! Dobro se držim!” 

V šovu so se kilogrami nabirali

Alma ni skrivala, da se je med snemanjem oddaje grdo zredila, saj ni bila skoraj nič fizično aktivna, svoje so naredili tudi živci in način prehranjevanja v oddaji. Zato je bila njena prva odločitev po vrnitvi v realno življenje, da se znebi odvečnih kilogramov. Njenega Jasmina, ki ga je spoznala v hiši »velikega brata« in se vanj do ušes zaljubila, njena teža prav nič ni motila. Zato pa je verjetno zdaj malce v skrbeh, saj ima njegova Alma iz dneva v dan več oboževalcev, ki spremljajo njeno preobrazbo in jo spodbujajo na poti v staro formo. Brez skrbi Jasmin, Alma ima, kot rada poudarja, oči le zate!