GRENKO-SLADKA ZMAGA

Preberite, s kom je prvo noč zunaj preživela Mirela

M.V.
13. 6. 2016, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Čeprav je bila Mirela Lapanović presrečna, ko je izvedela, da so gledalci ravno njo izbrali za zmagovalko pete sezone BigBrotherja, je imel zmagoslavni večer zanjo grenko-sladek okus. Njen srčni izbranec Marko je bil namreč do nje precej hladen in domov je odšla brez njega.

Pro Plus
Mirela prve noči zunaj ni preživela z Markom

Mirela je v četrtek poskrbela za naravnost nepozabno reakcijo ob zmagi, a kljub iskrenemu veselju ob prejetju glavne nagrade se večer ni končal, kot bi si morda želela. Medtem ko so se vsi preostali stanovalci veselili z njo, se je njen srčni izbranec Marko držal bolj ob strani in ni iskal stika z njo. Big Brother ga je sicer tik pred razglasitvijo zmagovalca poslal v hišo, da je Mireli vlil moči in ji zaupal, da je za gledalce kraljica šova, a to je bilo tudi vse, kar se je tisti večer med njima zgodilo. In še to verjetno le zaradi kamer. Marko očitno vztraja pri svojem prepričanju, da je odnosa med njima nepreklicno konec, in to je zdaj dojela tudi Mirela.

Pro Plus
Marko je Mirelo očitno objel le za kamere.

Upa, da se bo omehčal

Zmagovalka šova je tako prvo noč na prostosti preživela pri sestrični, poleg te pa je od svojih najbližjih videla samo še svojo mamo. Sinova je prvič objela v petek, ko se je vrnila iz šova, o možnostih razmerja z Markom pa je povedala, da bo ljubezen za nekaj časa pustila ob strani in na prvo mesto za spremembo postavila sebe. Razočarana je nad Markovim obnašanjem, čeprav ji je menda zaupal, da njunega odnosa ne želi reševati pred novinarji. Vseeno meni, da bi jo po tem, ko je vsej Sloveniji pokazala, koliko ji on pomeni, lahko vsaj iskreno objel in jo pogledal v oči. Spala je z njegovo sliko in upa, da se bo v prihodnosti omehčal ter se tudi on potrudil zanjo.