Išče ugodnnega

Razočarana Mirela išče streho nad glavo

R.T.
13. 6. 2016, 08.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po koncu šova se je odločila za spremembo.

Facebook
Mirela in Marko po zmagi v šovu. Mirela se afere ne sramuje.

Zmagovalka šova Big Brother 2016 Mirela Lapanović uživa v življenju na svobodi in svojimi najdražjimi. Je pa Mirela že začela uresničevati to, kar je napovedala v času trajanja šova: da se bo preselila. Na facebooku je tako zdaj objavila poziv, v katerem je zapisala: "Mirela se seli v prestolnico, čas je za nov začetek! Zato, če ima kdorkoli kakšno dobro ponudbo za oddajo 1,5 do 2-sobnega stanovanja v centru Ljubljane, naj piše preko zasebnega sporočila. Pozdravček."

Med njimi pa ni njene simpatije iz hiše, Marka Jovanovića. Pred dnevi je namreč na facebooku objavila fotografijo, na kateri sta z Markom ločena, in ob tem napisala citat Johnny Deppa: "Nekega dne bodo ljudje, ki niso verjeli vate, razlagali drugim, kako so te spoznali."  Oboževalci so Mirelo tolažili, ona pa je zapisala, ljubezen nikoli ne razočara, ljudje pa...

Znano je, da je medtem ko je Mirela spala z Markovo fotografijo v hiši BB, Marko živel svoje življenje in se z Mirelo ni kaj dosti obremenjeval, saj ni načrtoval njunega skupnega življenja po zaključku šova.