Srčne težave

Mirela: Če me Mare zaprosi v studiu ...

R.T.
6. 6. 2016, 20.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mirela in Klemen odkrito o ljubezni, poroki in pričakovanjih v ljubezni.

Voyo
Mirela o čakanju na poroko.

Mirela in Klemen sta si izmenjala srčne skrivnosti. Še Klemen se je odprl Mireli in ji zaupal nekaj osebnih stvari, o katerih, kot je sam dejal, ponavadi ne govori. 

Povedal je, da je njegovo razmerje trpelo pred prihodom v hišo, saj je njegova ljubezen Ana dejala, da se bo odselila, če gre v šov. "Pa sem še vedno vztrajal. In sva imela kar pestro ... zelo pestro ... Ker sem delal vse na svojo roko. Preden sem res odšel, pa sva se pogovorila." Dejal je, da če z Ano preživeta izkušnjo v Big Brotherju, "sem glede nje res 100%".

Kdo se poroči po prihodu iz hiše?

Mirela mu je odgovorila v svojem stilu: "Če hočeš garancijo, si kupi televizor ali pralni stroj, tam imaš garancijo. V življenju in v ljubezni ni garancije." Klemen je dejal, da ne gre za garancijo. Je le v času bivanja v hiši videl, kako pogreša dekle. Mirela mu je nato predlagala, da se poroči takoj po prihodu iz hiše, ampak jo je Klemen zavrnil, češ, da imata drugačne načrte in da je prej večja verjetnost za otroka.

"Meni je samo neumno, da sem ženska in tega ne morem, ker ne vem, kako bi drugi gledali na to," je dejala Mirela. Dodala je, da je sama dvakrat zelo dolgo čakala na to, da bi jo partnerja zaprosila. "Povem ti, da to ni dobro, to gre vse v kur**. Treba se je kmalu poročiti."

Klemnu je položila na srce: "Če zmagaš, 'imaš da se' ženiš." Klemen je vztrajal, da se brez denarja ne bo ženil ter da se z Ano o poroki nista resno pogovarjala, medtem ko o otrocih sta se. 

Mirela: Poročila bi se, pa nisem imela pravega

Nato je Mirelo vprašal, zakaj ona ni poročena. "Ja, zato, ker nisem imela 'ta pravega dedca', ki bi me oženil, halo. Jaz bi se ženila sama, če bi se lahko. Samo obljube so bile. Oba sta samo govorila...," se je razburila Mirela. Nato je potožila, kako zelo si želi poroke: "Želim si poroke. 40 let sem stara, nisem poročena in nikoli nisem bila.  Še Jadranka je bila. Ne poznam ženske pri mojih letih, ki ne bi bila poročena. Pa tudi če le eno leto."

Lahko pa, da ko prideš iz hiše, pa te Mare zaprosi, je Klemen dejal Mireli. "Če me Mare zaprosi v studiu... jaz ne vem, kaj ti pa je... prej jaz njega. Bi se moral zgoditi en čudež," je dejala Mirela.