ZNANI FINALISTI

Simonovo slovo in Jadrankina samozavest

mv
6. 6. 2016, 07.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V soboto se je zgodila posebna oddaja, v kateri so razglasili finaliste letošnje sezone Big Brotherja. Gledalci so odločili, da mora hišo zapustiti Simon, Jadranka pa je zavrnila denarno nadomestilo in priznala, da meni, da lahko zmaga.

Pop Tv
Simon je pričakoval izselitev in se je razveselil ženinega objema.

Voyo
V finalu bomo zagotovo videli Erika.

Simon, ki je priznal, da je pričakoval, da bo izpadel, saj je bil nominiran v družbi dveh zelo močnih tekmovalcev. »Nisem presenečen,« je povedal izseljeni tekmovalec, ki bi zmago najbolj privoščil Jadranki. Jadranka je imela izjemno težko življenjsko zgodbo in vesel bi bil, če bi zmagala prav ona. Zmage si sicer najbolj želi Klemen,« je ocenil Simon, ki bi sicer poleg Jadranke v vlogi zmagovalca najraje videl Alena.

Jadranka, ki je že nekaj časa tarnala nad življenjem v hiši in iz tedna v teden prosila gledalce, da jo izločijo, je zdaj nekaj dni pred zaključkom tekmovanja spremenila pogled na šov in je očitno celo prepričana, da lahko zmaga. Big Brother ji je namreč ponudil denarno nadomestilo 5000 evrov, če odstopi od tekmovanja za 50 tisoč evrov, a je ponudbo suvereno zavrnila. »Definitivno grem do konca, ne grem domov, močna sem,« je ostala neomajna. »'Naj Slovenija ve, kdo je najboljši in kdo se je boril,« je hitro zaključila pogajanje.

voyo
Jadranka je suvereno zavrnila denarno nadomestilo in je odločena, da se bo borila do konca.

Komu je uspel preboj v finale?

Gledalci ste se odločili in kljub tesnemu izidu finale omogočili Eriku in Klemnu. Jutri bosta iz tekmovanja izpadla še dva tekmovalca, v četrtek pa bo znano, kdo bo domov odnesel glavno nagrado v vrednosti 50 tisoč evrov.

Pop Tv
V studiu so se spet zbrali sorodniki nominiranih tekmovalcev, med njimi tudi Erikov oče, ki je ponosen na sina.

voyo
V finalu je tudi Klemen.

voyo
len se je po Simonovem odhodu zlomil.

voyo
Iz njegovih oči je priteklo celo nekaj solz.

PRO PLUS
Simon je priznal,da zmago najbolj privošči Jadranki in Alenu.