Šokirani vajenci

Krvaveli in utrpeli nekaj podplutb!

B. P.
30. 5. 2016, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pod taktirko Velikega mojstra so vajenci delali vajo, ki bi utrdila zaupanje med njimi, končalo pa se je zelo boleče in krvavo.

Planet TV
Gvido

Ta teden se bodo vajenci v resničnostnem šovu Bilo je nekoč na Planet TV ukvarjali z gledališko obrtjo. Za začetek jim je Veliki mojster pokazal nekaj vaj, s katerimi jih bo vpeljal v svet gledališča. Med drugim so preizkušali svoje zaupanje do sotekmovalcev.

planet tv
Emanuele vajenci niso dovolj zadržali, s trtico je udarila ob tla, in videti je bilo, da je bilo zanjo to zelo boleče.

Naloga je bila, da morajo vajenci pasti na hrbet in obenem zaupati svojim sotekmovalcem, da jih bodo prestregli, še preden treščijo ob tla. Pri tej vaji vajencem ni šlo najbolje od rok; že takoj jo je skupil Gvido, ki je poskušal ujeti Bredo, ta pa ga je s komolcem zadela točno v zobe. Gvido je ob tem celo krvavel in potožil, da ga boli glava. Bredi je bilo zaradi tega zelo žal, dejala je, da jo Gvido vedno skupi zaradi nje. Naslednja na vrsti je bila Emanuela, ki je vajenci niso dovolj zadržali in je s trtico udarila ob tla; videti je bilo, da je bilo zanjo to zelo boleče. Veliki mojster je menil, da ta vaja vsekakor ni utrdila zaupanja med sotekmovalci in da je po vaji celo slabše, kot je bilo prej.

Planet TV
Naloga je bila, da morajo vajenci pasti na hrbet in obenem zaupati svojim sotekmovalcem, da jih ujamejo, še preden treščijo ob tla.