Je šel šov predaleč?

Jasminove grožnje Draganu: Lahko bi malo 'pogooglal' moj priimek

R.T.
19. 5. 2016, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na družabnih omrežjih se vrstijo pozivi k izselitvi Jasmina, saj je Draganu zagrozil večkrat. Očitno pa se to ne bo zgodilo.

Voyo
Dragan in Jasmin.

V hiši Big Brother je bilo precej vroče krvi. Zapele so skoraj pesti, prišlo je do prepira, žaljivk, obkladanj in groženj, predvsem med Jasminom in Draganom. Še več; prišlo je skoraj do pretepa, pa sta se Jasmin in Erik le zadržala in nista fizično obračunala z Draganom. No, pri besedah pa se ni nihče zadrževal. Tudi Alma se ni odzvala preveč umirjeno. Na družabnih omrežjih se vrstijo pozivi k izselitvi Jasmina, saj je Draganu zagrozil večkrat. Očitno pa se to ne bo zgodilo. Big Brother naj bi, kot je dejal Jasmin ob prihodu iz spovednice, vpletenim podal opozorilo in menda nominacijo.

Med prepirom so padale težje besede, Big Brother pa zelo dolgo časa prepira ni prekinil - tudi po tem, ko so padle Jasminove grožnje. 

Alma nad Dragana s kozarcem vode

V prepiru je padlo po vsem: od spravljanja na mame do bivših ljubezni, hvaljenja o tem, kdo je 'močnejši', Jasmin je znova malce pozabil na svojo mantro, da želi biti "konec dneva le človek" in ni pazil na izrečene besede Draganu, Alma je Dragana polila  s kozarcem vode, Erik pa, kot smo ga že večkrat slišali, na debelo zmerjal Dragana.

"Dragan ne se smejat', ker te bom počil," je v enem od trenutkov Jasmin dejal Draganu. V tistem trenutku se je oglasil Simon in Draganu dejal, da naj neha s provokacijami. "Ga bom nalomil, 'matr' ga bom nalomil…" je bil tudi eden od Jasminovih stavkov, ki so ostali posneti in so tudi objavljeni. 

"Jaz lahko grozim. Saj sem bil zunaj preden sem bil notri. Lahko bi malo 'pogooglal' moj priimek moj. Pa pazi, se boš bal," je Jasmin zagrozil Draganu. Še ena od 'cvetk' je bila Jasminova izjava Draganu: "A me boš tožil? Ne boš prvi ne zadnji. Se boš pa zbudil nekje drugje." Dragan pa pravi: "Evo ga, pravi Jasmin ... Pravi Jasmin se je pokazal," je na to dejal Dragan. In Jasmin se je s tem strinjal. Dragan pa ga je še vprašal, če se bo živ in Jasmin mu je dejal, da bo. 

Posnetek prepira in groženj je posnela in objavila uporabnica Merle Black in si lahko poslušate na zunanji povezavi.

Spravil se je na Draganovo mamo

Jasmin se je spravil na Draganovo mamo. Zanimalo ga je, zakaj naj bi Dragan skrbel zanjo in zalkaj se ne more preživljati sama. In da če jo je preživljal s socialno podporo, češ,, da od decembra lani ni nič delal. Dragan ga je najprej vprašal, ali se je zdaj lotil njegove mame in opomnil, na kakšen nizek nivo se je spustil. jasmin je trdil, da se je spravil nanj in ne na mamo. 

Ko je Big Brother (končno!) poklical Jasmina v spovednico, pa se je Erik veselil, da je Jasmin Draganu "končno prišel do živega". Ob tem je Dragana še obtožil, da je narkoman in smrad.

Jasmin bi se pomeril z Draganom

Med drugim je Erik Draganu napovedal, da v soboto 'piči' ven. "Če ne boš šel v soboto ven, me za naslednjo soboto nominirajte z njim skupaj, pa da vidimo, kdo ima več podpore", se je hvalil Jasmin.

Jasmin se je drl, da se 'poščije' na 50.000 evrov, Draganu je očital, da je bil tako slab, da je bil rezerva v šovu, zdaj pa je prišel med favorite. "Anže je bil pameten in je šel ven, ti pojdi tudi," je nagovarjal Dragana.