NAGAJIVO

"Žal mi je, da noči z Bredo nisem bolj izkoristil!"

B.P.
15. 5. 2016, 10.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po skupni noči v mojstrovi sobi je Milan Bredi priznal, da bo nekoč utegnil obžalovati, da se med njima ponoči ni nič zgodilo.

Planet TV
Milan Robida: "Mogoče mi bo nekoč žal, da priložnosti, da bi se z Bredo še bolj zbližal, nisem izkoristil."

Milan je ta teden postal mojster piparstva in za nagrado je poleg nedotakljivosti dobil še mojstrovo sobo. V sobo je povabil tudi Bredo.

Po skupni noči pa je Milan začel laskati Bredi in ji celo rekel, da mu bo mogoče nekoč žal, da priložnosti, da bi se z Bredo še bolj zbližal, ni izkoristil. Kasneje je povedal, da takšno laskanje Bredi zelo godi in jo na ta način poskuša pridobiti na svojo stran. Dodal pa je, da je pri tem treba biti zelo previden, saj je Breda v svojem življenju doživela marsikaj slabega in zato težko koga zares spusti k sebi. Sicer je 59-letni mizar priznal, da med šovom najbolj pogreša svoje vnuke. »Navadil sem se namreč, da enega izmed njih dvakrat tedensko odpeljem na trening nogometa, in tega mi zdaj nekoliko manjka. Pogrešam pa tudi svoje čebele,« je v šali dodal Milan, katerega najboljša lastnost je, da zna zelo dobro kuhati, najslabša pa, da se hitro razjezi, če ga kdo sprovocira.