Zabava

V forum odhajata Adis in Niki!

bp
13. 5. 2016, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Napočil je dan, ko bodo vajenci v šovu Bilo je nekoč izvedeli, kdo si bo priboril nedotakljivost in kdo bo prvi, ki bo moral v forumu reševati svojo kožo. Milan je postal zmagovalec mojstrove naloge in je določil prvega udeleženca turnirja; to je postal Adis, ki je za drugega izbral Nikija.

Planet TV
Adisa je za prvega v forumu izbral Milan, ker se v zadnjem času nista dobro razumela.

Ta teden se vajenci merijo v izdelavi pip za kajenje tobaka. Še pred prihodom Velikega mojstra je večina vajencev prepričanih, da ima največ možnosti za zmago Milan. Prav zato so Gvido, Niki in Tina že razmišljali, kdo od vajencev bo moral na turnir v forum, če bo zmaga res šla v roke Milanu. Tini se zdi, da bi se Milan utegnil odločati po kriteriju delavnosti, zato meni, da bo izbral Saro. Gvido pa je prepričan, da bo Milan kot prvega izbral Adisa, saj se v zadnjih dneh ne razumeta najbolje, bo pa to tudi taktična poteza, saj je Adis zelo močen igralec. Na koncu se je Tina še pošalila in Gvidu dejala, da bi Milan, če bi bilo možno, v forum najraje poslal rokovnjače, saj mu s tem, ko mu kradejo orodje, povzročajo največ težav.

Adis je imel nalogo izbrati drugega dvobojevalca in izbral je Nikija.

Mojstrova naloga je določila, kdo si bo priboril nedotakljivost in izbiral prvega dvobojevalca. To je postal Milan, ki je za prvega dvobojevalca določil Adisa, s katerim sta bila v zadnjih nekaj dneh v sporu. Adis je imel nato nalogo izbrati drugega dvobojevalca. Izbral je Nikija, saj meni, da bosta oba lahko opravila s tretjim udeležencem turnirja. Adis meni, da sta edini kandidatki za to mesto Sara in Breda. O vsem pa bo odločalo glasovanje vseh vajencev na forumu in kljub vsemu lahko pričakujemo tudi kakšno presenečenje, v borbi za obstanek pa nepričakovanega kandidata. Kdo se bo moral poleg Adisa in Nikija boriti na forumu, izveste v oddaji Bilo je nekoč.

planet tv