Čustvena izpoved

»Sem zelo, zelo razvajena in se moram spremeniti!«

B.P.
10. 5. 2016, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Resničnostni šov Bilo je nekoč na Planet TV je spet poln drame in napetega dogajanja, saj tekmovalcem že počasi popuščajo živci in kontrola.

Planet TV
Sara je na dvorcu doživela kar nekaj vzponov in hudih padcev. Tokrat se je zlomila ob misli na svoje domače in spoznanju, da jih ne ceni dovolj.

Ena takih, ki je marsikaj spoznala o sebi, je vajenka Sara, ki je v preteklosti na dvorcu že imela svoje težke trenutke, a je ob prihodu njene psičke na dvorec nanje hitro pozabila.

Šele zdaj se je Sara začela zavedati, da je zelo razvajena in da se bo morala spremeniti, zato je sklenila, kaj vse mora storiti, ko se vrne domov.

Spomnimo, Sara je 19-letno dekle iz Hrastnika, ki je v svojem življenju prestalo že marsikatero težko preizkušnjo, saj je prebolela anoreksijo, pljučno embolijo in srčni infarkt. Je hitre jeze in zna biti tudi glasna. Vseeno je v zadnjem pogovoru z Emanuelo razkrila, skozi kakšne preizkušnje je šla v preteklosti. Imela je težave s čezmerno težo in zaradi tega tudi hude težave z zdravjem, kar je vplivalo na njeno samopodobo. Na priporočilo zdravnika je začela uspešno izgubljati kilograme in v svoji koži se je počutil vedno bolje, dokler ni začela pretiravati in zbolela za anoreksijo. Takrat so ji starši najbolj stali ob strani. Šele v šovu pa se je začela zavedati, da so ji starši nudili čisto vse, kar si je zaželela. Kljub temu jima zato ni bila niti malo hvaležna in ju je celo zmerjala. Šele zdaj se je začela zavedati, da je zelo razvajena in da se bo morala spremeniti. Na koncu večera je tudi sklenila, kaj vse mora narediti, ko se vrne domov …