NOVOST

Odslej na radiu tudi latino ritmi

B. P.
9. 5. 2016, 22.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Na Radiu Salomon od začetka maja dalje zibajo in migajo tudi v družbi latino ritmov, za kar sta kriva predvsem vedno energična moderatorka Ajda in njen kopilot DJ Bucy.

Salomon
Ajda in DJ Bucy: "Pravijo, da ko te latino glasbeni naboj enkrat zagrabi, te zlepa ne izpusti. Si upaš poskusiti? Preklopi na radio Salomon!"

Tudi pri slovenskih radijskih poslušalcih so reggaeton, kizomba in drugi latino ritmi vse bolj popularni, kar je med drugim mogoče sklepati glede na množično obiskanost različnih plesnih šol, kjer se Slovenci spoznavamo z latino plesnimi koraki. Pravijo, da ko te latino glasbeni naboj enkrat zagrabi, te zlepa ne izpusti. Si upaš poskusiti? Vabljeni v družbo oddaje La hora feliz, ki vam dvakrat na teden energijo in ritem Južne Amerike pričara kar v vaši dnevni sobi. Vaši boki bodo migali in zibali na največje in najnovejše latino uspešnice vsak torek po 22. uri in vsako soboto po 13. uri samo na radiu Salomon. Za kontrolirano gibanje in reanimacijo pa poskrbita vedno energična Ajda in njen kopilot DJ Bucy