Big Brother

Bo razuzdanki Mireli njena taktika prinesla zmago?

mv
6. 5. 2016, 19.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po precej burnem tednu, ko je močno pogrešala Marka in je dajala vtis, kot da brez njega v hiši ne bo zdržala, je Mirela zdaj znova odločena, da se bo borila do konca. Mnogi mislijo, da ima celo možnosti za zmago!

Pro Plus
Mirela s svojim obnašanjem zabava gledalce.

pop tv
Se Novomeščanki morda res obeta zmaga ali vsaj finale?

Če je bila Mirela po Daliborjevem odhodu prepričana, da je v hiši ostala popolnoma brez zaveznikov, zdaj vse kaže, da le ni tako. Novi stanovalec Anže ji je namreč več kot naklonjen in odločen, da se želi povezati z njo ter ji pomagati do zmage. Anže je Mireli na samem zaupal, da jo vidi v finalu šova. Prepričan je, da ima postavna Dolenjka vse, kar je potrebno za zmago. Zelo daleč pa vidi tudi sebe. Skupaj sta mnenja, da lahko iz šova odneseta veliko, ključno pa bo, kako se bosta sama znašla zunaj hiše. Njeno objokovanje Markove izselitve je s tem očitno končano in postavna negovalka se zaveda, da lahko v tem trenutku računa le nase, saj je zunaj nihče ne čaka.

Glede na to, da je bila Mirela nominirana že nekajkrat in se ji je vsakič uspelo obdržati v igri, ima očitno zunaj zajetno skupino podpornikov.

Vedel je, da se bo to končalo z izselitvijo prvega

Za mnenje glede ljubezenske zgodbe, ki jo je od začetka do konca spremljala vsa Slovenija, smo povprašali tudi izpadlega tekmovalca Gregorja Kobaleta, ki ima o tem že od začetka zelo izdelano mnenje. »Jaz sem povedal, da se bo njuna zveza končala, čim bo šel eden od njiju ven. Ona je svojeglava in stvari naredi brez pomislekov, saj je vedno prepričana, da ravna pravilno,« pravi Gregor, ki ga za Mirelo, ko se bo enkrat izselila, ne skrbi, čeprav ji je hrbet poleg Marka obrnil tudi dolgoletni partner in menda celo sinova. »Ko bo prišla ven in ugotovila, da je Marko ne čaka, se bo po mojem s tem sprijaznila in se soočila s posledicami. Mislim da bo dovolj močna, ker se nobenemu ne pusti. Predvidevam, da ji bo žal za vse skupaj, a mislim, da ne bo drezala vanj in želela izsiliti kontakta z njim. Iskreno, imela bo dovolj dela, da najprej uredi družinske zadeve, in bo na Marka v teh trenutkih pozabila, oziroma ne bo več tako pomemben,« predvideva izseljeni tekmovalec.

voyo
Izseljeni stanovalec Gregor ima o obnašanju nekdanje sotekmovalke zelo izdelano mnenje.