NA ŠTIRI OČI

Alma razkrila, zakaj je agresivna

R.T.
4. 5. 2016, 10.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Almi, stanovalki v hiši Big Brother, v in izven hiše velikokrat očitajo, da se obnaša preveč 'moško' in agresivno. Tudi Jasminu, njenemu (zaenkrat še) fantu, se zdi, da bi bilo Almino obnašanje včasih bolj ženstveno.

voyo
Alma o očitke o napadalnosti odgovarja, da se le brani, če je napadena.

V pogovoru na štiri oči je Alma Anžetu najprej očitala, da ni potrpežljiv in da je prehitro živčen ter ne zna biti tiho. Anže se je branil, da ne želi poslušati enakih stvari ves čas, da se mu določenih ljudi enostavno ne ljubi prenašati, vendar se kontrolira. Alma mu je dejala, da ga nihče ne sili, da ostane v hiši.

Anže je nato Almi dejal, da je imel o njej mnenje, da je napadalna in agresivna. Alma mu je odgovorila, da tega ni slišala prvič, da pa ima za svoje obnašanje dobre argumente. "Imela sem zelo strogo vzgojo in tri starejše brate. Zaščitniški duh, da se je treba postaviti zase, sem prevzela od njih. In takšna sem: ko se počutim napadena, se branim. Ne glede na to, kdo me napada," je ponosno povedala in dodala, da je do Mareta prišla na blizu, pa je visok dva metra, enako pa velja tudi za Mirelo.

"Če si ti v redu do mene, se jaz do tebe," je svojo filozofijo sklenila Alma.