Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Imeli boste zmagoslaven občutek premoči nad vsemi okoli vas in pri tem vam ne bo pomembno, da lahko občutki varajo. Šli boste v obrambni položaj in kljubovali vsem.

Bik  
Morali boste uskladiti težnje bližnjih po vaši družbi. Želeli boste urejevati svoje ljubezenske temelje in polepšati dom, a ne bo šlo tako enostavno, kot ste načrtovali.

Dvojčka    
Ne boste mogli uresničiti skupnih načrtov, dokler se ne pomirite s sabo in si priznate, da ne morete biti vsem všeč in se z vsemi odlično razumeti. Sprostitev bo koristna.

Rak    
Doma se boste počutili odlično. Tako ne boste niti opazili, kako ste nekomu s pretirano strogostjo zaprli vrata in da se tudi vam sedaj nekje drugje zapirajo vrata.

Lev  
Harmonija v vas ter z družino in v partnerstvu vas bo prevzela in želeli si boste ustaviti čas. Prisluhnite svojemu srcu, ki vas bo pravočasno opozorilo na akcijo.

Devica  
Nič vam ne bo šlo od rok in kamorkoli boste šli, povsod se boste nekaj sprli. Nikakor ne boste razumeli, zakaj se v živo vse drugače izpelje kot v vaših mislih. Sodelujte.

Tehtnica  
Preteklost je za vas že mimo in zato boste začudeno gledati vse tiste, ki jo bodo želeli obujati z vami. Imate nove in zanimive načrte, za katere sedaj bolj gorite v realizaciji.

Škorpijon  
Domači vas bodo obremenjevali že s prisotnostjo, medtem ko boste s sodelavci sproščeni, vendar samo enostransko, saj ne boste sprejemali njihovega mnenja.

Strelec   
Žulila vas bo stara simpatija, ki se bo vrnila in zdelo se bo, da imata še nedokončane posle in da je nujno, da se čimveč vidita. Vprašanje, če boste uspeli karkoli zaključiti.

Kozorog  
V razcepu boste, ali bi se lotili prenove doma, kjer že pričakujete čustvene težave, ali pa da sledite notranji kreativnost in se tako odmaknete od vsega, kar vam ne leži.

Vodnar  
Sarkazem vas bo v tem času veliko stal, saj boste težko dopovedali bližnjim ali prijateljem, da so bile besede, ki so jih užalile, samo hec. Razmislite, kako je njim.

Ribi  
Veliko lažje boste ramišljali in prišli hitro do kreativnih rešitev, če boste redno meditirali ali si vzeli prosti čas s prijatelji. Potrebujete zabavo, da vas res sprosti.