Astro

Sorodno dušo najlažje prepoznate, če čutite svojo

Andreja Novak
12. 10. 2021, 14.43
Posodobljeno: 12. 10. 2021, 14.47
Deli članek:

Zadnja leta se izjemno povečuje zanimanje za resničnost odnosov. Očitno je, da običajna razmerja ljudi ne zadovoljujejo več.

dreamstime
sorodna duša

Nezadovoljni ljudje postanejo nezbrani in nesrečni, kot da se jim življenje počasi ustavlja in pridobiva na težavah, bremenih …
Posvečanje odnosom s poudarkom na ljubezni je zato vedno smiselno. Zlasti če je njihov namen prebujanje energij srca in Duše za prenovo odnosov na vseh nivojih.
Nešteto vprašanj se v iskanju lepih odnosov vrti okoli sorodnih duš. Pa podajmo na najpogostejša vprašanja še odgovore.

Kako prepoznati sorodno dušo?
Sorodno dušo prepoznamo po tem, da prebudi del nas, ki je pred srečanjem s to osebo spal v nas. In ko srečamo to osebo, se nam zdi, da smo srečali nekoga iz preteklosti, ki nam je odprl novo polje Življenja. Pojavi se občutek večjega, bolj smiselnega Življenja, dogodki preteklega življenja se sestavijo v pravo sliko in vidi se večji smisel vsega dogajanja, učenja.

Kakšen bi bil najpreprostejši opis sorodne duše?
To je duša, s katero si delite določene kvalitete, lastnosti in s katero na dušnem nivoju obstaja dogovor, da se bosta pod določenimi pogoji srečali in naredili nekaj višjega, boljšega iz Svetlobe za življenje. Tako se lahko z eno sorodno dušo zmenita, da vas samo prebudi v ljubezen in potem odide, z drugo lahko stketa »samo« prijateljski odnos, ki bo obojestranska vodilna pomoč vašega življenja. Zato ni potrebno, da je sorodna duša samo vaš partner, temveč so lahko prijatelji, sodelavci.

Kako s sorodno dušo sodelovati?
Ko srečate sorodno dušo, je najpomembnejše, da ste popolnoma iskreni v vseh pogledih, pogovorih, dejanjih, če želite, da se od srečanja razvije kaj več. To pomeni, da ste se pripravljeni osmešiti, biti ranljivi in priznati naklonjenost ne glede na to, da nimate še nobenega potrdila in dokazila o naklonjenosti nasprotne strani. Sorodna duša namreč ne prenaša manipulacij, igric, in če jih že tolerira, pomeni, da se energijski nivo odnosa niža, s čimer se zgublja sreča dveh Duš, ki sta se ponovno srečali med potovanji v življenjih.

Se sorodna duša vrača?
Če ste odnos z njo zapravili zaradi laži ali neresnice, po kateri ste živeli v času srečanja s sorodno dušo, se sorodna duša ne vrne, saj je bila skupna energija porabljena, nivo odnosa pa tako znižan, da nima smisla nadaljevati oziroma se vračati na nižje frekvence.
Če pa se je odnos s sorodno dušo razšel zaradi različnih poti v določenem obdobju in sledenju drugim kvalitetam duše, se lahko sorodna duša vrne z namenom, da nadgradita skupno življenje z vmesnimi spoznanji in se ponovno dvigneta s skupnim življenjem.

Ali obstaja priporočena pot za srečanje s sorodno dušo?
Vsaka meditacija, ki vas pelje do srečanja s sabo in spoznanja o sebi, vas postavi bližje srečanju s sorodno Dušo. Obstaja velika verjetnost, da ste že zamudili katero sorodno Dušo zaradi nečutenja in nesodelovanja s svojo Dušo. Zato je pozornost na začetku treba usmeriti nase in se spoznati do te mere, da si upate odpreti srce in začnete živeti po lastnih energijah.