Astro

Horoskop za petek, 19. marca

Andreja Novak / 090 77 85
19. 3. 2021, 06.32
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Na skrivaj boste sklepali dogovore. Iskali boste zaveznike, saj vam javnost trenutno ni najbolj naklonjena. Ne podpisujte ničesar za druge, da ne boste vi na koncu krivi.

Bik

Prehitro boste delali zaključke ter sodbe drugih in se tako zamerili nekaterim starejšim osebam. Previdno, saj ne boste mogli kar izbrisati svojih besed in dejanj.

Dvojčka

Optimistično boste zrli v prihodnost, čeprav še nimate ničesar zagotovljenega, se vseeno odpirajo prave poti, kjer boste lahko pokazali svoje boljše kvalitete.

Rak

Razmislite o dvojnosti, ki jo nosite v sebi in se rešite bremen, s katerimi vas preteklost še vedno lovi. Opustite pogovore z ljudmi, ki so bili v vaši preteklosti.

oa
Andreja Novak

Lev

SImpatije vas bodo obletavale, a ne boste temu dajali preveč pozornosti, saj boste z mislimi pri karieri. Njihove zgodbe pa vam bodo prinesle zanimive ideje za vaše delo.

Devica

Ne glede na vaš optimizem in stabilnost v odločitvah, se ne boste mogli odmakniti od čustev iz okolja, ki ste jih sami sprožili. Ne izogibajte se pogovorom in ne iščite krivca.

Tehtnica

Ljubezen bo od vas zahtevala predajo, a ne boste izpeljali čisto tako, kot bodo drugi pričakovali in niti, kot bi si vi želeli. Za nikogar ne boste več delali kompromisa.

Škorpijon

Zadovoljni boste, saj boste dokazali, da ste imeli v večini stvareh prav. Ustrezala vam bo poslovna povezava z bolj čustvenimi ljudmi, saj jih boste lažje pripravili do vsega.

Strelec

Ljubezen vam bo zagodla in ne boste se mogli odločili, kam bi usmerili svoje srce. Iskrice bodo aktivne v smeri tujine, saj boste tu čutili večjo varnost in podporo.

Kozorog

Skrivali boste čustva, kar vam bo prineslo vse drugo, kot ste načrtovali. Ne igrajte se skrivalnic. Slej ko prej se boste morali soočiti z resnico, da boste lahko šli res naprej.

Vodnar

Hrepeneli boste po spremembi, saj boste čutili, da vam svoboda uhaja. Vzemite si čas za razmislek ali celo odidite na daljšo pot, da se spet naelektrite v pozitivno smer.

Ribi

Ne boste več želeli poslušati drugih, saj vas bodo precej obremenili. Zato se boste raje delali, da je že vse rešeno in da ni nobene potrebe, da se še ukvarjate s tem.