Oven
Polna luna vam bo okrepila notranje počutje in bolj sproščeno se boste lahko lotili skupnih projektov in druženja. Odzivni boste na pohvale in na simpatijo v bližini. 

Bik
Preganjale vas bodo določene stvari iz preteklosti, še posebej v povezavi z ženskami. Na plano bodo privrela stara čustva in tudi obžalovanja, ki jih ne morete pozabiti. 

Dvojčka
Komunikativni boste, a lahko, da boste s svojimi besedami preveč ostro nastopili oziroma bodo vaše mogoče preveč resnične, da bi jih vsi lahko sprejeli takoj. 

Rak
Ne izpostavljajte se preveč, saj se bodo odprle spontano tudi vaše čustvene rane preteklosti, ki jih ne boste tako lahko zakrpali. Zato si dovolite doživljati sedanjost. 

Lev
Polna luna vam bo odprla podporo za nove temelje, za dobro obilje. Zato si dovolite, da se vam pokažejo prave ideje in lepa čustva, ki so bila skrita v vas čisto predolgo. 

Devica
Nikakor ne boste imeli potrpljenja s komerkoli, ki ne bo delil vaše vizije ali zanimanja. Žal vam bo za trenutke, ki ste jih po vaše dali v prazno za dolgočasne pogovore. 

Tehtnica
Sproščeno boste podpirali vse, kar se bo dogajalo. Ne boste imeli večjih želja, zato vam bo načeloma vseeno, a malo se boste odmikali drami in hrupnemu praznovanju. 

Škorpijon
Toliko boste govorili o uspehu, da se bodo domači začeli umikati skupnim načrtom. Če boste iskreni, se vam bodo stvari začele odpirati precej hitreje, kot ste pričakovali. 

Strelec
Ljubezen in strast vas bo prevzemala in iskali boste možnosti za skrite ali odkrite zmenke. Oddajali magnetno privlačnost, kar bo precej simpatij pritegnilo k vam. 

Kozorog
Zdelo se vam bo, da se ljudje drugače obnašajo in da vsi nekaj vedo razen vas. To vas bo naredilo sumničave in iskali boste potrditev za strahove, a jih ne boste našli. 

Vodnar
Načrtovali ste srečne praznike in družinsko idilo, kar vam bo celo uspelo izpeljati, a vas bo vse tako utrudilo, da boste vi na koncu tisti, ki boste utrujeni in sitni. 

Ribi
Zadja polna luna v letu 2020 vam bo okrepila občutek za realne temelje in vse bolj boste hvaležni za mir in stabilnost bližnjih, saj ob njih lahko naredite veliko več zase.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja