Astro

Baba Vanga o letu 2021: prihod zmaja, rdeč denar, kataklizme ...

sn
29. 12. 2020, 21.21
Posodobljeno: 29. 12. 2020, 21.23
Deli članek:

Napovedi velike prerokinje Babe Vange, ki si je pridbila tudi častni vzdeve Nostradamus z Balkana, so za leto 2021 tako izjemno mračne kot tudi zelo obetavne.

PS
Baba Vanga je pomagala tisočem, le svojemu najdražjemu ni mogla.

Baba Vanga namreč med obeti za prihodnjih 12 mesecev navaja tako naravne kataklizme in velike nesreče kot tudi odkritje zdravila za raka.
Slepa bolgarska mistikinja Baba Vanga, ki je med drugim že pred desetletji pravilno napovedala teroristične napade 11. septembra in celo brexit, razpad Sovjetske zveze, smrt princese Diane in černobilsko katastrofo, je za časa življenja spregovorila tudi o svojem videnju sveta leta 2021.
Baba Vanga, katere pravo ime je bilo Vangelija Gušterova, je zaradi svojih neverjetno natančnih prerokb - uresničilo se jih je kar 85% -  dobila vzdevek Nostradamus z Balkana. Po izgubi fizičnega vida med skrivnostno nevihto, ko ji je bilo 12 let, je zatrdila, da ji je Bog poklonil veliko darilo: vpogled v prihodnost.

Napovedi
Baba Vanga je tik pred smrtjo leta 1996, v starosti 85 let, napovedala, da bo leto 2021 leto kataklizem (obsežni nasilni dogodki v naravnem svetu). »Svet bo trpel zaradi številnih kataklizem in velikih nesreč. Zavest ljudi se bo spremenila. Prišli bodo težki časi. Ljudje bodo razdeljeni po svoji veri. Takrat živeči bodo priča uničujočim dogodkom, ki bodo spremenili usodo človeštva,« je trdila.
Dejala je še, da bo leto 2021 tisto, ko bodo znanstveniki in medicina iznašli zdravilo za raka. »Na začetku 21. stoletja se bo človeštvo znebilo raka. Prišel bo dan, ko se bo rak vklenil v železne verige,« je trdila.
Bolgarska mistikinja je napovedala tudi, da bo ameriški predsednik Trump zbolel za »skrivnostno boleznijo«, zaradi katere bo naglušen in mu bo to povzročilo možgansko travmo.
Prav tako naj bi trdila, da bo evropsko gospodarstvo padlo, na ruskega predsednika Vladimirja Putina bo nekdo iz njegove države izvedel atentat, islamski skrajneži pa bodo napadli v Evropi.
Mimogrede: Trumpu in Putinu je napovedala pogubo že v letih 2019 in 2020. Oba sta ti dve leti preživela, čeprav je Trump oktobra letos zbolel za koronavirusom, že leta 2012 pa so preprečili poskus atentata na Putina.
Baba Vanga je o prihajajočem letu med drugim dejala še: ekstremisti bodo proti Evropejcem uporabili arzenal kemičnega orožja, proizvodnja bencina se bo ustavila, Zemlja bo počivala in vlaki bodo delovali na sončno energijo.
Najbolj nenavadna napoved Babe Vange za leto 2021 je, da bo planet prevzel zmaj. »Močan zmaj bo zajel človeštvo. Trije velikani se bodo združili. Nekateri bodo imeli rdeč denar. Vidim številke 100, 5 in veliko ničel.«
Razlagalci Vanginih prerokb domnevajo, da je zmaj, ki ga je omenjala, Kitajska. Trije velikani bi lahko bile Rusija, Indija in Kitajska. Razlagajo, da bi lahko šlo za 100 juanov in 5000 rubljev, ki so oboji rdeče barve.
Drugi dogodki, ki jih je napovedala za bližnjo prihodnost, so konec svetovne lakote do leta 2028 in kolonije na Marsu do leta 2256. Zemlja bo postala neprimerna za življenje, ta svet pa naj bi se po njenih prerokbah končal leta 5079.

Srhljivo leto 2021 je napovedal tudi Nostradmus. Več na povezavi s klikom TUKAJ!