Astro

Ljubezen po domače: po boleči ločitvi je Jacqueline postala drug človek

Nejc Simšič
27. 12. 2020, 18.00
Posodobljeno: 27. 12. 2020, 18.32
Deli članek:

Zdaj 51-letna Jacqueline Kale velja za junakinjo letošnjega šova Ljubezen po domače. Vedno nasmejana plavolaska je že v prvi oddaji očarala številna moška srca, pa tudi sicer je prava mojstrica zapeljevanja.

POP TV
Jacqueline Kale

Junakinja četrte sezone priljubljenega šova Ljubezen po domače je veliko zanimanja vzbudila ne samo pri svojih snubcih v ljubezenskem šovu, temveč tudi pri gledalcih po vsej Sloveniji.
Jacqueline Kale iz Suhorja pri Metliki, ki je zmagala že v hrvaški različici šova, ne skriva, da je rada prava zapeljivka, ki je spretna v kuhinji, poleg tega pa tudi poje, masira in striže. Njeni snubci so v šovu povsem očarani tako nad njenim značajem kot tudi nad njeno postavo, zelo privlačno pa se jim očitno zdi tudi njeno francosko ime, ki pa v resnici ni njeno pravo.
Pred kratkim je namreč razkrila, da je tega zanjo izbral njen stric, kar naj bi bil v Srbiji, kjer se je rodila, običaj. »Navdih za ime je bila stevardesa, ki je očitno tako močno očarala mojega strica, da se je odločil, da po njej poimenuje svojo nečakinjo,« je priznala resničnostna zvezdnica, ki si je ime uradno spremenila pred petimi leti, ko se je po 25 letih zakona odločila, da v življenju obrne nov list.
In medtem ko se po bolečem razhodu večina žensk odloči za spremembo pričeske, se je ona odločila, da nekoliko spremeni ime. In tako je svoje rojstno ime Žaklina spremenila v bolj eksotično francosko različico tega imena in postala Jacqueline. »Meni je zelo všeč in sem se nanj hitro navadila. Kar zadeva moške, pa ima moje novo ime vsekakor velik učinek,« Jacqueline ne skriva zadovoljstva, čeprav ima glede moških svoja merila, od katerih ne odstopa. »Rada imam zabavne in pozitivne osebe. Pomembno mi je, da spoznavam nove ljudi, če mi je kdo všeč, pa še toliko bolje. Moj moški mora biti lep, simpatičen, da se ujemava po osebnosti in po videzu. Ne želim si, da bi bil starejši od mene, sicer pa, če se pošalim, lahko rečem od 18 let naprej.« (smeh) Ne skriva niti tega, da se zaveda, da je deležna pozornosti tako moških kot tudi žensk. »Veliko ljudi mi piše, a mojo pozornost dobijo samo tisti s spoštljivim odnosom. Če si tega želim. Kar zadeva mojo vlogo v šovu Ljubezen po domače, pa na splošno dobivam zelo lepe komentarje od svojih bližjih in znancev, javnih komentarjev na spletu pa nikoli ne berem,« sklene Metličanka, ki bo gledalcem gotovo še dolgo ostala v spominu, saj iz tedna v teden navdušuje s svojimi komentarji in dejanji.