Oven
Precej čustveni pa boste glede svoje kariere in vseh načrtov, ki ste jih imeli za prihodnost, saj bo vse viselo na nitki. Sprostite se in naredite maksimalno, kar lahko.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja


Bik
V primeru varanja partnerja se situacija ne bo kar pozabila in ne se bo tako lahko izšlo. Zato dobro premislite, če se boste lotili tega športa, saj lahko izgubite vse.

Dvojčka
Preteklost bo čustveno in psihično obremenila vaše počutje, lahko tudi direktno vplivala na vaše zdravje, zato vam bodo aktivnosti prišle prav.

Rak
Koristno je, da ostanete z nogami na tleh in ne zanemarite vsakdanjih obveznosti in se pretirano okupirate z dobrodelništvom. Ne razmišljajte samo o potrebah drugih.

Lev
Dobre spremembe se obetajo v službi, kjer bodo spoznali vašo veliko vrednost. To vas bo sprostilo in vam dalo možnost pogajanj za spremembe, ki si jih želite.

Devica
Notranja krivda glede nekaterih odločitev in odnosov v službi vam ne bo pustila mirno spati. Res je pomembno, da se soočite z vsem dogajanjem. Ne zapletajte se.


Tehtnica
Lahko, da se boste počutili izolirane, osamljene, pa tudi izdane od najbližjih, zato se boste odmaknili in zaprli vase. Znotraj vas se bo dogajala čustvena transformacija.

Škorpijon
Močni boste in optimistični, ne glede na kaos, ki se bo dogajal okoli vas. Kreativni boste v rešitvah in srečni, da se končno dogajajo spremembe, ki imajo smisel.

Strelec
Ugotovili boste, da pretirano prilagajanje drugim precej škodi vašemu zdravju in boste začeli delati spremembe korak za korakom. Nič še ne bo od želenega počitka.

Kozorog
Začetek večjih sprememb se obeta. Ne glede na to, ali ste samski ali v paru, si dovolite, da vas drugi učijo, da se sprostite in postanete najboljši učenec življenja.

Vodnar
Razmislite, kaj si zares želite. Lahko, da boste morali zagovarjati svoj status v javnosti, ki ga ne boste želeli opustili. Redno opravite določene poti.

Ribi
Lahko se boste dogovorili za dobro sodelovanje. Zadovoljni boste, ne glede na to, da ne boste čisto vedeli, v kaj se podajate, a nimate pri tem nič za izgubiti.