Astro

Horoskop za sredo, 11. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
11. 11. 2020, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven


Strast se bo prebujala v vas na vsakem koraku. Brez, da bi želeli, vam bo simpatija ali partner prebudil energije podzavesti, ki jih boste le stežka krotili, zato bodite iskreni.

Bik


Počutili se boste, kot da se ves čas čustveno kuhate in da boste vsak čas zavreli.
Nujno razmislite o načinu izražanja svojih čustev, ker je potrebno začeti vse na novo.

Dvojčka


Zvezde vas podpirajo v čustvih, če si jih boste upali zaznavati. Še vedno vas je strah najbolj sebe in bi radi vnaprej vedeli, kakšen bi bil odnos, da si se vi sprostili v njem.

Rak


Razpršeni boste in se želeli družiti z vsemi, kar vam čas ne bo dopuščal. Vseeno se boste dogovarjali za srečanja in naredili zmedo povsod, kar bo partnerja močno prizadelo.

Lev


Ne boste mogli več skrivati svojega počutja pred drugimi in boste odkrito priznali svoje nagloblje strasti. Domači ne bodo tako navdušeni nad celotnim dogajanjem.

Devica


Nesoočenje z določenimi ljudmi, s katerimi ste bili močno povezani v preteklosti, vas bo bremenilo in dostikrat se boste jezno spomnili na njih in jih v mislih obtoževali.

Tehtnica


Notranje strasti se bodo vse bolj kazale navzven in le redkim boste lahko skrili svojo srečo. Ljubezensko življenje se bo končno začelo dogajati v za vas bolj smiselno smer.

Škorpijon


Izogibajte se alkoholu ali poživilom, saj ne boste v najboljši koži in bi vse to situacijo samo poslabšalo. Poskrbite za lastno disciplino in si vzemite čas vsaj za telovadbo.

Strelec


Lahko, da bodo prišli nekateri skriti grehi na plano in se boste morali zagovarjati. Vsekakor ne bo prijetno, a dogajanje bo porušilo še vašo materialno stabilnost.

Kozorog


Prihaja nov čas, novo obdobje, ko se bo potrebno tudi drugače sprostiti in začeti živeti točni tisto, kar si želite. Lahko, da boste čutili strah pred neznanim, ki bo hitro minil.

Vodnar


Želeli boste imeti svoja čustva pod kontrolo, pa vam ne bo šlo najbolje od rok. Slej ko prej boste morali prenehati biti psihiater drugim. Potrebovali boste moč in podporo zase.

Ribi


Tokrat ne bo pretiranih čustvenih preobratov, niti si jih ne boste želeli. Fokusirani boste nase in na svoje spremembe, ki vas bodo tako veselile kot zaposlovale.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja