Oven  
Dobro počutje vam bo sledilo, če boste sproti skomunicirali vse potrebno. Zato se potrudite in se začnite izražati na vseh področjih. Največ uspeha bo  seveda v ljubezni.  

Bik  
Nihali boste med egom in srcem ter se ne boste mogli odločiti, ali se raje s posmehom odmaknete od vsega, kar vam odpira srce, ali stopite v nov svet čutev.  

Dvojčka
Na vsak način se boste želeli jasno pogovoriti o dolžnostih in načrtih ter izpeljati svoje delo optimalno, a ne boste imeli pravega sogovornika. To vas bo prav izmučilo.

Rak
Kolikor boste naredili dopoldne, tako bo za danes. Popoldne vas bo namreč prevzela družba prijateljev, s katerimi lahko, da si boste pripovedovali zgodbe pozno v noč.
 
Lev  
Dopoldanski načrti se bodo popoldne prevesili v čisto drugačno situacijo, ki pa vam bo bolj pri srcu, kot ste načrtovali. Močni uvidi v ljubezen življenja bodo koristni.
 
Devica  
Vse vam bo šlo narobe, vsak tako se vam bo zdelo. Ne boste pa opazili, da k vsaki stvari pristopate izjemno kritično in odklonilno do vseh dobrih predlogov drugih.Tehtnica  
Občutljivi boste na energije okolice, še posebej na naklonjenost, ki vam jo bodo izkazovali. Ne boste vedeli, kaj s to pozornostjo narediti, zato se boste raje umikali.

Škorpijon  
Okolica bo želela, da se izjasnite in pokažete interes za sodelovanje. To boste čutili kot pritisk in se boste neuspešno želeli odmakniti od vsega. Spremenite način komunikacije.
 
Strelec   
Ne vztrajajte pri svojih odločitvah in se osebno nikjer ne izpostavljajte. Tako se boste izognili težavam, ki so vezane na vašo preteklost in sledili dalje ljubezni, ki prihaja.
 
Kozorog  
Nihali boste v razpoloženju in se čudili sami sebi. Od popolne predaje ljubezni do notranje napetosti in agresije, vse to vas bo preplavljalo. Sproščajte se v dogajanju.
 
Vodnar  
Želeli si boste harmonije v odnosih, zato boste dan čisto posvetili drugim. Dobro boste predvidevali želje in potrebe bližnjih, a na koncu boste utrujeni in se veselili samote.

Ribi  
Dotaknila se vas bo lepota skozi naravo, odnose in umetniška dela. Dovolite si poglabljati se v to, kar vam daje notranjo moč in vas sočasno odpre za vaša čustva. 

andreja novak
Revija zvezde
Andreja Novak

X