Napoved

Horoskop za torek, 14. julija

Andreja Novak / Dobra karma
14. 7. 2020, 06.20
Posodobljeno: 14. 7. 2020, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Popazite na svoje zdravje in čustva, saj bo dan za vas malo naporen. Ne izpostavljajte se, tudi ne obtožujte drugih za karkoli se vam bo dogajalo. Šele zvečer se boste sprostili.

Bik 

Precej boste čustveno razdvojeni in se ne boste mogli umiriti. Priznajte si, kaj si želite in pojdite v tej smeri. Luna vas podpira v dobri hrani in sprostitvi, povabite prijatelje.    

Dvojčka 

Sledite svojim idejam in jih pravočasno predstavite na pravem mestu. Komunikacijo prilagodite svoji publiki in ne reagirajte na provokacijo, pa bo uspeh zagotovljen.

Rak

Nihče vam ne zna brati misli, zato se bo potrebno izraziti. Jasno povejte svoje želje in pričakovanja do drugih, da bo vsem jasno, kaj želite od njih. Tako bo vsem lažje.

Lev   

Vpeljujte novosti v svojem ritmu in se ne zanašajte na druge. Sočasno zaključujte stare projekte, ki ne prinašajo nobenih koristi, samo pretirane stroške in izgubo časa.

Devica

Odprite se podpori starejše ženske, povezane z vašim delom ali službo. To vam bo dalo veliko volje, da se boste bolj aktivno vključili v sodelovanje v najširšem smislu.

Tehtnica 

Nežni boste in odprti za ljubezen, kar bodo videli samo tisti, ki imajo dostop do vašega srca. Simpatije se bodo okprepila in vaš ljubezenski odnos se bo začel krepiti.

Škorpijon 

Ne vlagajte veliko denarja v karkoli, niti kot paket skupnega vlaganja v poslovne ideje prijateljev ali znancev. Za vas sedaj ni dobro obdobje in lahko vse skupaj izgubite.  

Strelec  

Če boste začeli spremljati, kaj vas osrečuje, boste kmalu ugotovili svoj bodoč recept za srečno življenje. Veliki premiki se dogajajo za vas, sprejmite, kar vam življenje daje.

Kozorog  

Razmislite, kje ste v preteklosti narobe zapeljali svoje življenje. Danes se lahko zgodijo večje spremembe, če boste vedeli, v čem leži vaš ključ preteklih napak.  

Vodnar

Neprijatelji bodo poskušali zmanjšati moč vaše ljubezni, a jim ne bo uspelo. Njihovo ljubosumje ne bo ponehalo, saj bodo spremljali, kako vaša ljubezen očitno cvete.  

Ribi 

Odličen dan za dobre odločitve, pa čeprav jih boste sklenili samo pri sebi. Zvezde bodo podprle vse, kar boste sprejeli v svoje dobro, zato opazujte signale življenja.  

dk
Andreja Novak