Oven
Ljubezen na vidiku, zato se sprostite in sodelujte v dogajanju. Pretirano boste občutljivi, tudi na splošno zelo čustveni, a si preprosto ne boste mogli pomagati.

Bik
Nujno poglejte na vaše odnose, saj je čas, da se sprostite in prenehate kalkulirati, kaj boste izgubili, če ste iskreni. Takšen način, ki ga prakticirate sedaj, ne pelje daleč.

Dvojčka
Poglejte naokoli z jasnostjo in željo, da vidite potrebne spremembe pri sebi. Tako boste bolj fokusirani na smiselne stvar in vse ostalo se bo začelo bolj pravilno odvijati.

Rak
Ohranite jasne misli in komunikacijo, saj bo sicer vaš trud šel v prazno, kot že nekajkrat prej. Ne odzivajte se na manipulacijo nekaterih, ki vam želijo slabo.

Lev
Zanimiv obisk vam bo razširil obzorje in pokazal na nekatere vaše šibke točke, ki ste se jih izogibali. Sreča vam bo naklonjena in sprememba življenja vas bo kar objela.

Devica
Ne glejte vse skozi denar in druge materialne dobrine, temveč si vzemite čas in poglejte na življenje in nase malo filozofsko iz vseh perspektiv. Koristno bo za vse.Tehtnica
Bodite pozorni na vse, kar se dogaja, saj bodo maske še naprej padale in nekateri neprijatelji ne bodo mogli več skriti svojega namena in ljubosumja.

Škorpijon
Ljubosumje v bližini vas bo zanimivo prebudilo v smeri, da se boste začeli bolj zavedati svojih talentov in dobrih stvari, ki jih nosite v sebi. Nič vas ne bo bremenilo.

Strelec
Ne boste najbolj odprti za romantična čustva, saj vas bodo obremenjevalo vse, povezano z drugimi. Pomembno vam bo, da se začnejo dobre spremembe dogajati vam.

Kozorog
Nova situacija vam bo povzročala skrbi, zato boste prepirljivi in boste marsikoga brez razloga napadali. Poglejte na življenje čisto na novo, z druge perspektive.

Vodnar
Ne boste vedeli, kje se vas glava drži, a sočasno boste veseli, da se stvari premikajo in da končno lahko na polno delujete in ponovno upate na dobre spremembe.

Ribi
Ne jemljite vsega, kar dobivate za samoumevno. Zaradi skrivanja pravih razlogov za vaše delovanje, se vam lahko zamajejo stebri stabilnega materialnega življenja.