Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Počutje bo megleno in ne boste se najbolje znašli v vsem, kar se bo dogajalo. Želeli si boste narediti nekaj konkretnega, še posebej doma, pa enostavno ne bo šlo. Potrebujete počitek.

Bik  
Psihična nihanja so pri vas še močno prisotna in če se vam to dogaja že od začetka novega leta, je smiselno, da ste pozorni na to, kako zdravo hrano vnašate v telo.

Dvojčka  
Sprostili se boste v določenem odnosu, ki bo iz vas priklical globoko zatrto strast. Veter in svoboda vam bosta veliko pomenila in skupni romantični izleti se obetajo.

Rak  
Zelo občutljiv in pomemben dan za vas. Premikate notranje meje sprejemanja in dojemanja ter s tem svoje življenje. Ne upirajte se darilom in nasvetom, vsemu recite JA.

Lev   
Odlično boste začeli dan in svojo voljo usmerili v spremembe, ki si jih želite. Dovolj imate čakanja in zapletanja v stvari, ki vas ne veselijo. Končno boste povedali, kaj si želite.

Devica  
Čustveno se vam bo veliko dogajalo in spoznali boste, kje ste delali napake v preteklosti. Mnogi, za vas pomembni odnosi so se tako ohladili ali celo prekinili.

Tehtnica  
Če načrtujete nakup nepremičnine ali višjo plačo, naredite dobre korake, da boste potem lahko reagirali pravočasno in smiselno. Možnosti so dobre, da se vse dobro realizira.

Škorpijon  
Razdvojeni boste in iskali optimalno rešitev. Radi se boste družili s prijatelji, ki vas bodo osrečili in nasmejali, a se vam zdi škoda časaza njih, ker niso poslovno povezani z vami.

Strelec   
Dajte pozornost na svoje zdravstveno stanje in se ne ozirajte na druge. Skozi fizično počutje boste lahko točno videli, kje in kaj je potrebno spremeniti, pri sebi ali okolju.

Kozorog   
Polni boste delovnih idej in ljubezni, kar pa ne boste zmogli zdužiti, zato se usmerite v kreativne delovne vode, da dobite ideje, cilje in naredite načrt za daljše obdobje.  

Vodnar  
Uredili si boste svoj tehnični status ali potrebne papirje za vse materialne dobrine, pri tem boste porabili precej moči, truda in ni nujno, da boste čisto vse dokončali.

Ribi  
Počutje se vam bo iz dneva v dan izboljševalo. Dojeli boste, da morate resnično delati po svoje in da kompromisi, ki ste jih do sedaj delali, niso imeli nobenega smisla, niti koristi.