Astro

Horoskop za torek, 11. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
11. 2. 2020, 06.59
Posodobljeno: 11. 2. 2020, 07.08
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Romantično boste razpoloženi in pričakovali boste, da se tako počutijo tudi vaši bližnji. Sploh ne boste preverili njihovega počutja, kar se vam lahko maščuje.

Bik

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Z ognjevitostjo se boste lotili stvari, ki jih želite spremeniti. Vam se bo zdelo, da ste strastni in drzni, a okolica bo videla samo vaš namrščeni obraz. Sprostite se z nasmehom.

Dvojčka

Zanimive ideje boste razvijali v tem obdobju in zadovoljni boste s sabo do te mere, da ne boste opazili namigov ali želja okolice.

Rak

Precej delovni boste in na novo postavili določena merila glede sebe, svojega dela in sodelovanja. To vam bo koristilo bolj, kot ste pričakovali, saj bo dvig ugleda prinesel dvig denarja.

Lev

Zakuhali ste si malo čustvene zadrege, ker nejasno pokažete svoja čustva in ste se raje malo zlagali, kot osvobodili prijatelje z resnico, sedaj pa jim ne morete pogledati v oči.

Devica

Zdelo se vam bo, da ste čustveno stabilni, saj bo delo napredovalo tako, kot ste si zamislili. Po prvih bolj resnih pogovorih pa boste ugotovili, da vas je to globoko prizadelo.

Tehtnica

Občutljivi boste, še posebej na tiste, ki so vam všeč, pa se obnašajo, kot da vas ni. Ljubezen je potreba vašega imunsega sistema in še dobro, da je Valentinovo pred vrati.

Škorpijon

Imeli boste številne ideje in z lahkoto boste izrazili sebe, čustva in ideje vsem tistim, ki so okoli vas. Naleteli boste pa na hladen tuš, saj si vaši bližnji želijo bolj, da bi jih prisluhnili.

Strelec

Začeli boste dobro, optimistično, v nadaljevanju dneva pa morate samo nadaljevati z delom in se ne predajajte sanjarjenju in iskanju razlogov, da se odmaknete od realnosti.

Kozorog

Čustveno se boste pomirili in se odločili, da stvari uredite po svoje. Pri tem je smiselno, da ne razlagate drugim svojih namer, temveč samo naredite, kar želite.

Vodnar

Čusteno boste nihali, zato se nič osebnega ne odločajte danes. Zatopite se raje v današnje delo, saj vas to namreč najbolj pomiri in prizemlji ter so vidni rezultati.

Ribi

Urejevali boste svoje življenje, predvsem odnos do vsega, kar se spreminja okoli vas. Možnosti imate, da spremenite tudi svoj dom