Astro

Tarot napoved: ni svet tisti, ki se je obrnil proti nam ... mi smo se!

Kristina Strašek, osebno srečanje: 040 309 304
9. 2. 2020, 08.00
Deli članek:

Za obdobje od 9. do 15. februarja so padle karte Vitez palic, Sedmica čaš, As novcev

pixabay
orakelj

Tarot napoved od 9. februarja do 15. februarja
Vitez palic, Sedmica čaš, As novcev
Kariera
Če si v misli prikličete podobo viteza, verjetno vidite moškega v oklepu in z mečem (ali sulico) v roki, ki ponosno sedi na svojem žrebcu. Vidite osebo, ki je odločna in ki brez strahu drvi proti sovražnikom, saj je na drugi strani nagrada, za katero se je nenazadnje pripravljen boriti do smrti. Tako nekako bi morali tudi sami v tem tedni pristopiti do težav v poslu … če je delo seveda tisto, ki v samem bistvu nosi osebno zadoščenje. Ovire, ki se postavljajo po robu so zgolj izzivi, s katerimi se morate soočiti, da postanete zmagovalci. Če vas žene strast, ste nepremagljivi in pred vami klonejo vsi.
A ker je karta tokrat narobe obrnjena, jasno napoveduje čas, ko bo vaš pogum testiran. Ovire, ki prihajajo, vam lahko jemljejo pogum, posledično pa izpadete neodločni. Nezadovoljstvo je treba nasloviti s pravimi vprašanji: ste nezadovoljni, ker vam ne uspeva ali ker delo kot tako ni tisto, po katerem hrepenite in ga tako ne želite delati do upokojitve. Če ste zgolj nezadovoljni s potekom, a vseeno čutite veselje ob delu, potem boste morali le spremeniti pristop in se zavedati, da je kdaj treba za večji uspeh narediti tudi kak korak nazaj. Nehajte se zaletavati v zid, če je pot okoli njega.
Če ste pa na drugi strani ugotovili, da delo kot tako enostavno ni to, kar bi radi delali, boste morali priti do novega odgovora: kaj bi sploh radi delali? Vem, velikokrat je to najtežje vprašanje, saj sčasoma izgubimo voljo, smisel in postanemo povsem izgubljeni. Naenkrat nič več ni dovolj dobro, nič več ni zabavno. V takih trenutkih je dobro razmisliti o hobijih in strasteh, ki jih morda sami ne vidite kot »delo«. V teh lahko namreč najdete tisto, kar v poslu pogrešate.
Poglejte, vitez palic je v samem bistvu prinašalec sprememb, a vprašanje je, če ste nanje pripravljeni. Namesto, da paničarite in iščete ljudi, ki bi potrjevali, da ste resnično »bogi« in da se vam dogaja krivica, raje najdite ljudi, ki vam bodo znali svetovati. Tudi vitez je moral kdaj prositi za nasvet (če ne druga, katera pot vodi do iskane lokacije). Ne iščite problemov. Iščite rešitve.
Ključne besede:
• Neodločnost
• Nezadovoljstvo
• Nerazumevanje okolice
• Spremembe
• Pomoč

pixabay
Pazite, da vas lastna domišljija ne popelje tako daleč, da izgubite stik z realnostjo.

Ljubezen
Pred nami je teden, ki bo vsekakor po večini v znamenju ljubezni, saj se nenazadnje pripravljamo na zloglasno valentinovo. Praznik, ki ga mnogi pari jemljejo morda malce preresno, veliko samskim pa predstavlja vse druga kot veseli dan. Jasno je, da so v tem času pričakovanja v odnosu visoka, kar pa lahko kdaj privede tudi do razočaranja. Tokrat se odpira karta Sedmica čaš, ki pa nosi še kako pomembno sporočilo.
V tednu, ki je pred nami, se morate izogibati iluzijam. Mnogi boste plavali v oblakih, kreirali svojo resničnost, ki pa ne bo vedno v skladu z resnico. Pazite, da vas lastna domišljija ne popelje tako daleč, da izgubite stik z realnostjo. Ker je karta obrnjena narobe, to jasno simbolizira, da bodo želje le s težavo dosežene, v kolikor ne bodo izražene. Potrebno bo razmisliti o pričakovanjih, se vprašati ali so sploh realne glede na trenutno situacijo. Morda pričakujete čudež, za katerega sami niste pripravljeni delati? Morda čudež, ki ne nosi kančka potenciala?
Rada bi vam rekla, da se bo s tem tednom vse magično reševalo samo od sebe in boste vsi po spisku preprosto žareli od ljubezni. A resnica je malce drugačna. Mnogi boste nezadovoljni, saj ne boste prejeli tistega, kar ste si v glavi zamislil. Mnogi boste razočarani, ker se situacije ne bodo odvijale tako, kot ste si jih v mislih predstavljali. Najboljši nasvet, ki vam ga lahko dam glede na to karto je, da prenehate toliko razmišljati o prihodnosti, prenehate sanjariti in uživate v trenutku, ki je pred vami.
Ja, sreča je v tem tednu še kako dosegljiva. A zanjo boste morali svojo glavo spraviti iz oblakov in tudi sami ustvariti prave pogoje. Nikar ne prelagajte dolžnosti na partnerja in tako čakati, da za vas ustvari pravljico . Nikar ne računajte, da vas bo simpatija sama od sebe po tednih tišine klicala … in to ravno na valentinovo. Več kot boste fantazirali, dlje kot boste plavali po svetu domišljije, težje boste dosegli srečo v danem času. Vse je na vas. Določene sanje so dosegljive, določene ne. Bodite realni in sfiltrirajte svoj seznam.
Ste kdaj pomislili, da ravno s sanjarjenjem zamujate čudovite priložnosti? Se bolj ukvarjate s tem, kaj vam manjka, kot s tem, kaj imate in koliko vam to pomeni?
Ne pozabite, pred nami je teden ljubezni! To pomeni, da lahko iz nje tudi ogromno dobite, če se le znate obrniti.
• Tisti, ki bodo v tem tednu znali medsebojno sodelovati, komunicirati in se bodo srčno osredotočili izključno drug na drugega, bodo s tem tednom cveteli. Odnosi bodo magični, podprti s strani Univerzuma in dovolj stabilni, da pride do pomembnih korakov naprej (zaroke, nosečnost, selitev, kreacija dobre zveze).
• Tisti pa, ki bodo v odnosu delovali egoistično, destruktivno, ne bodo znali sodelovati, kaj šele se izraziti ali pokazati hvaležnost, bodo v tem tednu deležni prevar, razočaranj in splošnega nazadovanja odnosov. Lahko pride do razhoda zvez.
Torej, kaj boste naredili vi? Osebno vam svetujem, da se posvetite trenutku in situaciji, ki je pred vami in ju naredite magična. Ne glede na to, kaj delata, to delajta iz ljubezni drug do drugega. Uživajta v trenutku, uživajta v dotiku in času, ki si ga namenjata. Nenazadnje je čas največje darilo, ki ga lahko nekomu podarite. Tega namreč nikoli več ne boste dobili nazaj.
Ste sami? Pokličite nekoga, ki ga imate radi (prijatelj/-ica, sorodnik) in mu povejte, koliko vam pomeni. Še bolje … povejte sami sebi, da se imate radi.
Ključne besede:
• Iluzije
• Pričakovanja
• Želje
• Prevare
• Pritisk
• Srečanja
• Kreativnost
• Premik
• Domišljija

pixabay
Če vas žene strast, ste nepremagljivi in pred vami klonejo vsi.

Nasvet tedna
Že kar nekaj nasvetov sem vam predala, a za konec morda še to: v tem tednu lahko zmagate, če izhajate iz srca. Tam je poleg ljubezni skrito upanje, tam sta skrita strast in pogum, ki ju za doseganje želenega še kako potrebujemo. Če do dela ne čutite strasti, bo treba ukrepati. Če v odnosu le čakate na čudeže, teh ne boste dočakali. Začnite stremeti za nečem več kot le minimumom, a pri tem ne plavajte po oblakih. Nehajte izhajati iz prepričanja, da je v življenju treba (po)trpeti in da so pravljice dosegljive le v naših glavah, ker to enostavno ne drži. Seveda, vsi smo kdaj deležni rukerjev, ki bolijo. Vsi mamo vzpone in padce, vsi smo kdaj ranjeni in ja, vsi moramo velikokrat tudi kaj »požreti« zavoljo dobrega vseh. A to ne pomeni, da morate celo življenje trpeti. Ne pozabite, bolečina je nekaj, kar doživljamo vsi. Trpljenje pa si prizadejemo sami. Mi se v njem držimo, ne pa življenje. Mi se odločimo, da smo bogi in nebogljeni. Ni svet tisti, ki se je obrnil proti nam … mi smo se. Nehajte tako sanjariti o boljšem jutri in raje ustvarite boljši danes.