OVEN

Zaželeli si boste več svobode in samostojnosti, prepričani, da si to tudi zaslužite. Ne odločajte se na slepo, poiščite trdne razloge, ki vas bodo prepričali v ustrezno akcijo.

BIK

Energetsko se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi občutke, intuicijo in se izražati na kreativen način. Okolica bo opazila vaš interes in vas pohvalila.

DVOJČKA

Imate nekaj manj časa, kot ste načrtovali, saj bo v ospredju nekaj, s čimer ste morda odlašali, ker se še niste počutili pripravljeni. Tokrat se boste najbolje znašli kar sami.

RAK

Vrzite čez ramo nekaj, kar vas je v preteklih dneh obremenjevalo, ker vas življenje še enkrat konkretno prepričuje, da se vse rešuje veliko hitreje, kot sploh lahko upate.

LEV

Naleteli boste na dober odziv, celo pri zadevah, ki so bile v preteklih dneh dokaj težavne. V ljubezni se vam vračajo spomini, to vas vsekakor lahko zbliža z ljubljeno osebo.

DEVICA

Nekaj zanimivih dogodkov bo zaznamovalo današnji dan, sicer pa morate čim prej odgovoriti in podariti namig, kaj si v resnici sploh želite. Prijatelj je že nekoliko neučakan.

TEHTNICA

Vaše družabno življenje bo pestro, vseeno pa pazite z nekom iz domačega kroga, ki morda vseeno nekoliko preveč vleče na svojo stran. Varujte zvečer svoj duševni mir.

ŠKORPIJON

Danes boste navdušeni nad nekom, ki vas bo prijetno presenetil. To je trenutno edini način, da odklene vrata vašega srca, saj potrebujete nekaj neobičajnega in svežega.

STRELEC

Vse, kar se dogaja na ljubezenskem področju, vas očitno ne more izučiti, če se še trmasto oklepate svojih načel. V prijateljskih odnosih pa se izogibajte pogovorom o preveč zasebnih temah.

KOZOROG

Danes boste aktivni, kljub temu se težje odločate, posebno če se nahajate med dvema ognjema. Morda boste celo presenečeni nad tem, kako razmišlja nekdo, ki vam je všeč.

VODNAR

Danes se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja.

RIBI

Všeč vam bo, da se prijatelj bojuje za vas ali pa vam vsaj jasno izkazuje svojo naklonjenost in dobre namene. Pazite, da ne bi začeli pretiravati okoli zadev, ki niso pomembne.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.