Astro

Horoskop za soboto, 26. oktobra

Horoskopi.si
26. 10. 2019, 06.44
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nekoliko vas bo skrbelo, da v določenem krogu ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, prisluhnili vam bodo.

BIK

Končno boste uredili svoje misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.

DVOJČKA

Ljubezenske zvezde bodo spremenile svoj položaj in trenutno so vam zelo naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja.

RAK

Vaša pozornost bo usmerjena na finančno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujete iz njega, saj vas bo osvobodil.

LEV

Pohitite, če si želite srečati z nekom, ki vam je že nekaj časa zelo všeč. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli, ter se podajte v zgodbo, ki vam obeta čustven napredek.

DEVICA

Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo in iščejo napake. Tudi vi občasno ponavljate nekaj kar drugim ni všeč. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vedno manj.

TEHTNICA

Z ljubljeno osebo si želita različne stvari in danes bo v ospredju nasprotovanje. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi razuma.

ŠKORPIJON

Preteklost je nekaj, kar je že zdavnaj minilo. Svoje notranje občutke boste zlili na list papirja in tako vam bo lažje. Prožno boste stopali naprej po svoji poti in doživeli preobrazbo.

STRELEC

Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da ne cenijo vašega mnenja.

KOZOROG

Ob srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo še vedno izredno naklonjen. Razmerje pa nikakor ne bo enako kot prej, saj je to zaradi drugačnih okoliščin nemogoče.

VODNAR

Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas po vašem mnenju ni vreden.

RIBI

Danes boste dvomili v težavo, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.