Astro

Horoskop za petek, 20. septembra

W.Y.
20. 9. 2019, 06.39
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes boste imeli vse možnosti, da lahko dosežete zavidanja vreden uspeh in pohvalo. Pazite le, da vam ne bodo prehitro zrasla krila, ter da ne boste zadev preveč razlagali naokoli.

BIK
Potrebujete več pozornosti kot običajno, zato pojdite v družbo in klepetajte o svojih dosežkih. Bolj pozorni pa bodite tudi na finančno področje, saj vam zmanjkuje denarja.

DVOJČKA
Previdnost v odnosih bo danes dobrodošla, saj vas bo nekdo ves čas preizkušal in opazoval vaše korake. Če imate namen izdati skrivnost, se to ne bo ravno dobro končalo.

RAK
Dobro se boste počutili, saj vas spremlja moč, ki ste jo dobili preko svojih dosežkov. Ne pozabite odgovoriti osebi, ki vztrajno čaka na vaš odziv, saj bo kmalu obupala.

LEV
Danes lahko pričakujete naporen dan na poslovnem področju, saj se boste komaj prebijali skozi zadeve, ki vas bodo dušile. Partner vas ne bo razumel, zato se lahko pojavi konflikt.

DEVICA
Doživeli boste presenečenje, ki vam bo na poslovnem področju prineslo izjemen uspeh. Brez slabe vesti lahko proti večeru ugasnete telefon in se predate dobri družbi.

TEHTNICA
Danes vam bo na kožo pisana družba tistih, ki so ustvarjalni in samozavestni. Tokrat se ne boste ušteli, če boste postavili vprašanje, saj boste dobili konkreten in koristen odgovor.

ŠKORPIJON
Dela bo veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z malenkostmi. V ljubezni ne bi smeli tako dolgo oklevati, saj se priložnost počasi umika.

STRELEC
Željo imate, da bi ostali samostojni, toda glede določenih zadev se vseeno morate posvetovati. Če vam nekaj še ni jasno, vsekakor vprašajte, ne bodite preponosni.

KOZOROG
Danes se boste zelo hitro odločali, morda celo nekoliko prehitro, ker se vam bo priložnost, ki je na vidiku zdela mikavna. Previdno, posebno s tistimi, ki jim ne zaupate najbolj.

VODNAR
Zaradi pritiskov okolice boste danes prisiljeni spremeniti svoj način komunikacije. Ustavili se boste pri nekom, ki do vas ni iskren in vas iz dneva v dan vznemirja.

RIBI
Misli in čustva vam uhajajo k zanimivi osebi, ki jo srečujete na vsakem koraku, vendar nimate dovolj poguma, da bi jo ogovorili. Poskusite uporabiti drugačno taktiko.