napoved

Horoskop za nedeljo, 15. septembra

W.Y.
15. 9. 2019, 07.28
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zavedajte se, da so prijatelji vaše vodilo, zato z njimi ravnajte nadvse spoštljivo. Četudi se danes ne boste povsem strinjali z njimi, bodite nekoliko bolj potrpežljivi.

BIK
Spremembe, ki bodo prišle, bodo bolj pomembne za vaše notranje ravnovesje. Obenem boste ob koncu dneva veliko bolj odločni in bi bili radi počeli stvari, ki so lahko tudi tvegane.

DVOJČKA
Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi, to vam lahko zameri. Prav kmalu vam bo postalo jasno, da ste mu morda naredili krivico.

RAK
Danes vam bo zelo pomembno, da boste veliko časa preživeli s svojo družino. Vsi bodo to cenili in bodo veseli, da se jim posvečate bolj kot sicer. Tudi vaše besede bodo prijaznejše.

LEV
Zazrite se v prihodnost, da bi videli, kakšne posledice bi lahko pustila vaša dejanja. Četudi ste nekomu nekaj obljubili in boste spoznali, da to ni prav, tega ni treba storiti!

DEVICA
Mogoče se bi lahko srečali s kroničnimi težavami, ki pa jih boste uspešno premagali. Počasi boste začutili poživljajočo energijo. Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti.

TEHTNICA
Na ljubezenskem področju se umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Popoldne več počivajte, da bi si nabrali dovolj moči za nekaj novega, morda tudi potovanje, priložnost, ki vam bo pisana na kožo.

ŠKORPIJON
V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Mogoče boste imeli na izbiro dve možnosti, vi pa se boste raje odločili po svojem občutku.

STRELEC
Na splošno boste danes v zelo ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zamuditi. Tudi čustva bodo stabilna in umirjena, še posebej pri tistih, ki ste v vezi.

KOZOROG
Odločni ste in pustili boste prijeten vtis. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, pri čemer bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.

VODNAR
V ljubezni se boste danes zvečer pustili razvajati, želeli si boste tudi kakšnega novega doživetja, vendar vam bo najpomembnejši občutek varnosti in seveda tega, da vas ljubljena oseba spoštuje.

RIBI
Pred vami je miren dan, v katerem se ne bo dogajalo nič usodnega. Pod pozitivnim vplivom planetov boste bogatejši za nova in pomembna spoznanja, ki vam bodo koristila na zasebnem področju.