napoved

Horoskop za petek, 30. avgusta

W.Y.
30. 8. 2019, 06.38
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite razigran ritem. Na družabnih srečanjih boste blesteli, saj boste klepetavi in samozavestni. Izogibajte pa se raznim govoricam.

BIK
V današnjem dnevu boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni. Smernica za naprej bo dejstvo, da morate v življenju počasi nekaj spremeniti.

DVOJČKA
Danes boste zaradi vpliva lune razdraženi in nezainteresirani. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem z nasprotnim spolom.

RAK
Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove smernice. To je lahko tudi breme, saj bo ljubljena oseba zahtevala več domišljije in vaše bližine.

LEV
Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile.

DEVICA
Glede na vse vaše obveznosti je čudno, da ste kljub vsemu pripravljeni še na zabavo. Kljub zahtevnim nalogam boste uspešni, delo vam bo dajalo energijo in vas sproščalo.

TEHTNICA
V ljubezni boste zaradi lune prodornejši kot običajno, saj boste želeli ustreči tistim, ki se trudijo za vašo pozornost. Dobra energija bo spodbudila partnersko področje.

ŠKORPIJON
Dober odnos s prijateljem vam bo danes popoldan pomagal, da premagate svoje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ki vam je že dolgo pri srcu.

STRELEC
Preveč dvomite glede osebe, ki vse zaznava veliko bolj optimistično. Pričakovali ste drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo čim prej direktno soočiti.

KOZOROG
Usmerite svojo moč, ki vam jo prinaša luna v razmislek in delo za izboljšanje materialne situacije. Privoščite si kaj lepega, kar vas bo ponovno prebudilo.

VODNAR
Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Lahko ste ponosni nase, saj so takšna dejanja odraz odgovornosti, ki pa jo vi zagotovo poznate.

RIBI
Na dan prihajajo prikrite napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je povezano z razumom. Premostili boste slabo voljo.