Astro

Horoskop za nedeljo, 4. avgusta

W.Y.
4. 8. 2019, 06.33
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Vsakodnevne obveznosti vam bodo vzele ogromno vašega časa. Vseeno si poskušajte izboriti počitek in čas za aktivnosti, ki vam dajejo energijo, čeprav se vam bo zdelo, da počitka v bistvu sploh ne potrebujete.

BIK

Vi boste danes bolj prepuščeni sanjarjenju. Nekoliko se boste odklopili in si predstavljali kako bi bilo, če bi bilo drugače. Partner bo do vas izjemno potrpežljiv.

DVOJČKA

Nekdo bo od vas zahteval nekaj, kar ne boste zmožni dati oziroma izpolniti. Naj vas to nikar ne spravi v slabo voljo. Raje se posvetite prijateljskim odnosom.

RAK

Delovali boste spretno, hitro in drzno. Družabno življenje bo intenzivnejše. Na vidiku so nova poznanstva, ki se jim boste težko izognili. Občutili boste potrebo, da spregovorite o svojih mislih in čustvih.

LEV

Ljubezen in zabava bosta v prvi vrsti. Samski levi, se lahko tako močno zaljubijo, da bodo pozabili na ostale obveznosti. Zvečer boste hrepeneli po branju.

DEVICA

Zaželeli si boste toplih objemov svoje ljubljene osebe in ves dan hrepeneli po čustvih. Samo z pogovorom definitivno ne boste zadovoljni. Želeli boste več…

TEHTNICA

Najbolj zanimive vam bodo osebe rojene v znamenju strelca in škorpijona. Izvrstne možnosti imate pri reševanju družinskih sporov ali ustvarjanju družine.

ŠKORPIJON

Dan bo harmoničen, usklajen in dokaj pester. Popoldne se boste zabavali, ter pozno zaspali. Nehajte odlašati s pomembnimi vprašanji in raznimi dvomi.

STRELEC

Motivirala vas bo zaljubljenost ali zaslepljenost z zunanjostjo nekih predmetov ali ljudi. Na veliko boste zapravljali, dnevni stroški lahko presežejo vaš limit, zato bodite malo bolj pazljivi.

KOZOROG

Nesoglasja z ljubljeno osebo ali prijatelji, ki so nastala v preteklosti, bodo preprosto izginila. Jemljite to kot dober znak, ker boste samo tako lahko rešili situacijo in izravnali neporavnane račune.

VODNAR

Sami boste postavljali pravila in ovire, kar bodo tisti, ki vas poznajo in vas imajo radi težko razumeli. Ljubezen in zabava bosta v prvi vrsti, še posebej v večernih urah.

RIBI

Notranji nemir, skrita strast in zaljubljenost, ki jo ne želite pokazati nikomur, vas bodo obremenjevali. Prisiljeni boste, da odvržete oklep in začnete komunicirati.