Napoved

Horoskop za soboto, 6. julija

W.Y.
6. 7. 2019, 07.10
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Sami se boste najboljše odločili. Vsekakor gre v tolažbo dejstvo, da je ob vas nekod, ki vam bo priskočil na pomoč brez mnogo besed. Prvič po dolgem času se počutite povsem varni.

BIK
Zanimiva zamisel ne bo vaša, vseeno boste pokazali, da vam je všeč. Pokažite, da se ne nameravate umakniti. Bodite bolj praktični glede denarja, posebno če nameravate odpotovati.

DVOJČKA
Nekdo je na vaši strani, vi pa se še vedno nenehno odlašate pogovor. Pazite glede prevoza, pozanimajte se glede pogojev potovanja, zavarujte se, preverite stanje avtomobila.

RAK
Vse se bo izteklo dobro, celo pri stvareh, kjer se niste potrudili po najboljših močeh. Imate veliko dobrih zamisli, škoda je le, da bi se danes ustavili na pol poti.

LEV
Iz ene besede lahko sestavite celo zgodbo, ki bo, žal, povsem drugačna od resnice. Več kot boste razmišljali, slabše bo. Zato bodite bolj sproščeni, ne prehitevajte dogodkov.

DEVICA
Najprej boste povsem sproščeni, potem vas bo zmedla odločitev drage osebe. Gre za nekaj, o čemer sta se že pogovarjala. Spet se lahko vname prepir, posebno če boste svoje mnenje povedali brez zadržkov.

TEHTNICA
Presenečeni boste, ker vam je nekdo pripravljen prisluhniti, ne da bi omenjal preteklosti. V ljubezni si vsekakor želite resen dogovor. Uspelo vam bo tudi, kar zadeva denar.

ŠKORPIJON
Ne pretiravajte z vprašanji. Nečesa ne morete uresničiti tako, kot si želite. Četudi ste prepričani, da imate tokrat prav. Ne bodite preglasni in nagli, ker vam ne pomaga, ali pa vsaj počakajte do popoldneva.

STRELEC
Vse skupaj se bo razvilo drugače, kot ste si predstavljali. Iskreno boste povedali, da ste nekoliko razočarani. Ne jezite se na mlajšo osebo, ki ne more vedeti, kaj ste pričakovali.

KOZOROG
Najbolje je, da se pri težavnih zadevah posvetujete, namesto da bi izgubljali čas. Preveč ste se oddaljili od nekoga, ki ste mu po svoje zelo podobni. Čas je, da priznate svojo zmoto.

VODNAR
Ne zaupajte vsakomur, čeprav mislite, da dobro poznate svoje sogovornike. Svoje misli lahko zadržite zase, a zato ne pričakujte, da bo partnerka nekdo od sorodnikov bral med vrsticami.

RIBI
Najboljše bo, če se boste le nasmehnili in nadaljevali, kot da se ne bi nič zgodilo. Preteklosti namreč nikakor ne morete spremeniti. Posvetite več pozornosti zdravju, spet se prepuščate razvadam.