OVEN
V ljubezni boste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Pozor v poslovnih in finančnih vodah, saj ste izčrpani in raztreseni.

BIK
Praktična in učinkovita energija bo za vas odlična. Videli boste kaj vse je za narediti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Vendar življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi.

DVOJČKA
Privoščili si boste nekaj, o čemer ste prej le razmišljali. Pravzaprav ni razlogov, da bi vse skupaj znova preložili. Le popazite, kaj boste izjavljali, saj bo draga oseba posesivna.

RAK
Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako kot nekoč. Takšen razplet vas nekoliko preseneča, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Vsekakor si vzemite več časa tudi za načrte v dvoje.

LEV
Luna vam bo danes izredno naklonjena. Končno ste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli.

DEVICA
Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, kaj se vam najbolj obrestuje. Potem boste nadaljevali s čisto vestjo in razpoloženi boste tudi za nova srečanja.

TEHTNICA
Stvari se počasi premikajo v pozitivno smer, vendar ne gre čez noč. Vseeno bo mogočih še nekaj sitnosti, in sicer okoli domačih vprašanj. Ne odzivajte se preostro.

ŠKORPIJON
Umirjenost in zbranost vam lahko pomagata pri izpitih ali težjih delovnih opravkih. Stiki z nekom, ki prihaja od daleč, in s tujino bodo odlični. V ljubezni boste radovedni.

STRELEC
Najprej boste začutili olajšanje, saj se določene zadeve premikajo na pravi način in z nekom bosta končno našla skupni jezik. Previdno, ne zaupajte preveč.

KOZOROG
Nič vas ne ustavi, niti stvari, na katere ste se po navadi odzivali preveč čustveno, ker so vas morda motile. Tokrat se boste z vsem spopadli na pravi način in poskrbeli zase.

VODNAR
Najboljši rezultati prihajajo danes skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku vaše osnovne energije.

RIBI
Partnerjeva ali prijateljeva izjava vam bo zazvenela sumljivo. Nikar ne pretiravajte kot velikokrat doslej. Ne gre za vmešavanje tretjega, zato brzdajte svojo jezo in posesivnost.