Napoved

Horoskop za sredo, 10. aprila

W.Y.
10. 4. 2019, 06.30
Posodobljeno: 10. 4. 2019, 15.09
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Vso svojo energijo boste danes usmerili v zadeve, ki so povezane z vašimi financami, pa do sedaj niste zbrali dovolj energije, da jih rešite. Bolj boste stabilni.

BIK
Dokončali boste pomemben posel ali podpisali posebno pomembno pogodbo. V današnjem dnevu boste vse bolj ambiciozni in zahtevni, tudi v ljubezni.

DVOJČKA
Obrnite se večkrat vase in dovolite si biti najbolj pomembni samemu sebi. Neka oseba vas bo še vedno obremenjevala s svojimi nasveti, le težko pa boste ravnali po svoji volji.

RAK
V sredini dneva boste občutili, da se vse dogaja tako, kot je potrebno za popolno zlitje energij. Denar bo pritekal in odtekal v ravnovesju, kar vam bo všeč.

LEV
Veliko energije boste v drugi polovici dneva namenili globokemu razmišljanju. Vaše misli bodo obrodile sadove, saj se nakazuje zelo naglo spreminjanje na bolje.

DEVICA
Če vas je še kaj skrbelo zaradi preteklosti, pustite to za seboj, saj se bo vse uredilo. Tudi na ljubezenskem področju se vam kažejo pozitivne spremembe.

TEHTNICA
V zadnjem delu dneva boste vse sile usmerili v visokoleteče cilje, kar vam lahko postopoma prinese dobre rezultate. Ljudje okoli vas vam bodo naklonjeni.

ŠKORPIJON
Veselili se boste srečanja, ki se vam obeta v popoldanskih urah. Oblecite kaj rdečega, da boste še bolj poudarili svojo strast in divjo energijo.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem je Festival ezoterike, astrologije in numerologije pravi za vas!

Promocijsko gradivo
Festival ezoterike, astrologije in numerologije: eno vstopnico kupite, eno pa vam podarijo!

Celoten program in urnik lahko preverite >>>TUKAJ!

Vstopnice v posebni ponudbi - eno kupite, eno pa vam podarijo - si lahko zagotovite na prodajnih mestih in spletni strani Eventim, bencinskih servisih Petrol, poslovalnicah Pošte Slovenije, spletni strani www.petisvet.si ali pa kar na brezplačni telefonski številki 080 6116!

STRELEC
Ogenj, ki ga imate v sebi bo za nekaj časa ugasnil, saj se boste le s težavo soočali s trenutnimi situacijami na poslovnem področju, ki niso enostavne.

KOZOROG
Zanesli ste se na nekoga, ki vam je iz dneva v dan obljubljal. Ne bodite presenečeni, če zadeve ne bodo razrešene tako kot bi morale biti.

VODNAR
Nihanja, ki so za vas značilna, se počasi umikajo vstran. Postajate vedno bolj sigurni vase in v svoje cilje ter prepričanja, ki imajo tokrat dobro zasnovo.

RIBI
Samske ribe se boste tokrat zapletle z zanimivo osebo. Iz drobnih zaupljivosti bi se lahko rodila ljubezen, ki vas bo grela še veliko časa.