Napoved

Horoskop za sredo, 30. januarja

W.Y.
30. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Zelo optimistično boste nastopili na delovnem mestu. Vse bo potekalo kot po maslu, počutili se boste odlično. Ljudje bodo radi v vaši bližini, saj jih boste znali zabavati.

BIK
Pazite se polen, ki vam jih bodo na področju dela metali pod noge. Na ljubezenskem področju boste ponovno čutili metuljčke v trebuhu in zadovoljstvo, ki vam pripada.

DVOJČKA
Tako z vašimi bližnjimi kot s sodelavci ravnajte danes, ko bo v zraku čutiti nemir v rokavicah. To bo edini način, da se izognete sporom. Pazite tudi na zdravje.

RAK
Ne morete se kar tako zlahka umakniti iz določene družbe. Po drugi strani pa bi se lahko bolj potrudili in dosegli sožitje ter se pogovorili o stvareh, ki so jabolko spora.

LEV
Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših ali nadrejenih. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite.

DEVICA
Vezane device, vaš partner si bo danes želel biti v središču pozornosti, zato se boste ve počutile malce odrinjene na stran. Čeprav vam to ne bo najbolj po godu, mu tega ne pokažite.

TEHTNICA
Veliko bolj sproščeni boste, kot ste bili v zadnjih dneh. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov, romantično bo, hkrati pa tudi vznemirljivo. Delo pa bo že počakalo.

ŠKORPIJON
Navdušeni boste nad tistim, česar vaši bližnji morda niti ne opazijo. Vsaj občasno si privoščite kakšen oddih od dela in sprostitev s prijatelji, ki vam bodo danes zelo naklonjeni.

STRELEC
Nekaj boste zamudili, sicer pa se bo takoj prikazala nova priložnost. Popoldne boste začutili posledice manjše utrujenosti, ki pa ji nikar ne podležite prehitro.

KOZOROG
Ne glejte preveč osebno na določeno zadevo, ki se vas ne sme dotakniti. Vpletena oseba se mora znajti in odločiti sama, brez vašega vmešavanja.

VODNAR
Nekaj vas ne bo prav navdušilo, a počasi vam bo uspelo vse skupaj obrniti v vašo korist. Zanimivo je, kako ste hitri in uspešni takrat, ko je treba ujeti zadnji trenutek.

RIBI
Poslovne zadeve bodo tekle gladko in brez zapletov. Prav tako bo tudi z ljubezenskem življenju. Začinili ga boste z svojo domišljijo in se znali prepustiti.