Napoved

Horoskop za sredo, 23. januarja

W.Y.
23. 1. 2019, 06.35
Posodobljeno: 23. 1. 2019, 06.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zgradili boste most v svoji notranjosti, kar vas bo razveselilo. Sledili boste svoji resnici in premagali ter zadušili določene strahove. V tišini boste razmislili, kaj je tisto, kar vas vznemirja.

BIK
Enkrat za spremembo se ne boste obremenjevali z drugimi in s tem, kako jim ustreči, da bodo zadovoljni, ampak boste naredili po svoje, ne da bi karkoli obžalovali.

DVOJČKA
Poskusite izboljšati vse, kar je mogoče, tudi stvari, ki so povezane z vsakodnevnimi opravki. Za potovanje bo dovolj časa in tudi sredstev, cilj bo vsekakor izredno zanimiv.

RAK
Nova razmerja bodo danes kar cvetela, resnejše ljubezenske veze pa bodo postajale vse zahtevnejše. Vse, kar ste doslej tolerirali, vas bo začelo neverjetno motiti in omejevati.

LEV
Težko se boste odločili, posebno zato, ker ne poznate vseh okoliščin, posebno doma in glede nepremičninskih poslov. Tudi v zasebnih odnosih pravzaprav že slutite resnico, toda še se držite v ozadju.

DEVICA
Radi bi počeli veliko stvari hkrati. Izkoristite nakopičeni višek energije, vsekakor čim več potujte, komunicirajte, ne sedite križem rok. Poznanstvo vam prav tako pospešuje utrip.

TEHTNICA
Danes bo prevladovalo melanholično vzdušje. Razmišljali boste o preteklih izkušnjah, zato vas bo skorajda strah prihodnosti. Čas je, da opustite preteklost in se posvetite prihodnosti.

ŠKORPIJON
Bodite pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje jemali energijo. V popoldanskih urah se boste počutili povsem izčrpano. Četudi imajo bližnji določene težave, se ne obremenjujte z njimi.

STRELEC
Lepo vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s svojim optimizmom. Nasploh se boste trudili, da bi v vsaki situaciji od sebe dali največ, zato ne gre dvomiti o uspehu.

KOZOROG
Vprašajte se, v čem bi dejansko uživali in našli boste odgovor. Bodite pripravljeni, saj boste kmalu primorani pokazati moč in odločnost. Stojte bolj odločno za svojimi prepričanji.

VODNAR
Izkoristite vsako priložnost, da bi se izkazali, tako pri delu kot na pomembnih sestankih, kjer je treba pokazati dober vtis. Z več zbranosti lahko popravite denarno stanje.

RIBI
V ljubezni bo tokrat resnično bučno in temperamentno. V primeru kakšne zabave boste dobesedno blesteli. Partnerjevi namigi bodo pravi balzam za vašo dušo.