Napoved

Horoskop za sredo, 16. januarja

W.Y.
16. 1. 2019, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekdo vam izkazuje naklonjenost. Imate resnično dobro priložnost, da vse skupaj izpeljete tako, kot vam bolj ustreza. Uspešni boste tudi ob spremembah delovnih pogojev.

BIK
Najbolj vas obremenjujejo zadeve, ki jih morate preložiti. Preveč ste vztrajali pri tem, da se nočete vezati, nekdo pa vas bo vseeno znova poiskal. Vmes popazite na denar.

DVOJČKA
Držite besedo, posebno pri delu. Nekdo vas bo poiskal v trenutku, ko boste povsem predani delu. Pravzaprav vse poteka po vaših skritih željah, čeprav ste še vedno dokaj zadržani.

RAK
Področje na katerem trenutno sijete je delo. Vanj vlagate vse moči. Posvečate mu tudi vse proste trenutke vašega življenja. Za uspeh ste morali trdo garati in tudi sedaj nimate nič manj volje kot prej.

LEV
Nekaj boste pustili nedokončano, kar vas kot po navadi preveč obremenjuje in jezi. To je v nasprotju z vašo pravo naravo, sicer pa je to vsaj trenutno edina mogoča pot. Prihranili si boste kar nekaj energije.

DEVICA
Ne računajte preveč na druge, ne glede na to, kako simpatični in komunikativni so. Zanesite se le nase. Posebno če gre za nekoga, ki se hitro navdušuje, še hitreje pa hladi glede skupnih projektov, ki zahtevajo popolno koncentracijo.

TEHTNICA
Odločiti se boste morali ali boste več časa posvečali karieri ali pa družini in prijateljem. Vse skupaj nikakor ne bo šlo. Čas je, da to spregledate in začnete delovati na enem področju.

ŠKORPIJON
Tako pri delu kot v družinskih odnosih se poskušajte vživeti v zamisli drugih in razumeti njihove namene. Partnerju ali prijatelju vsekakor ponudite še eno možnost.

STRELEC
Prijetno vam bo z družabnimi sogovorniki, ki pa ne sežejo predaleč v vašo zasebnost. Z njimi ste lahko mirni. V ljubezni pa osvajate nekoga, ki občuduje vašo dinamičnost.

KOZOROG
Nekoliko bolj vznemirljivi dnevi prihajajo. Hitrost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in prinaša nepričakovane spremembe. Kar počasi, vse se bo sestavilo. V finančnih zadevah bodo ideje zanimive in dolgoročno najverjetneje tudi izvedljive.

VODNAR
Srečanje se bo končalo dobro. Lahko se znova sprostite, dogovorila se bosta hitreje, kot ste pričakovali. Na potovanju in pri izpitih vas prav tako spremljajo srečne okoliščine.

RIBI
Priljubljeni boste, saj ste se pripravljeni vsega lotiti na pravi način. Razmišljate o različnih delovnih izhodih. Ne bo vas preveč obremenilo, ker se še vedno lahko premislite.