OVEN
Proti koncu današnjega dne vas bo nekaj razjezilo, vendar le za trenutek. Nato se boste prepustili optimizmu in dobri družbi, ki vas bo obkrožala ter vas spravljala v smeh.

BIK
Obetajo se vam spremembe. Nekoga boste sicer morda zapustili ali nekako zamrznili vajin odnos, a ne bo vam žal, saj je tak preobrat za vas v resnici veliko olajšanje.

DVOJČKA
Stopite v akcijo in poskusite svojo srečo. Konec koncev prav ničesar ne morete izgubiti! Tudi prijatelji vas spodbujajo k delovanju, torej zakorakajte v pestro in strastno dogajanje.

RAK
Negativen način razmišljanja pustite za seboj. Vse težave so živčnega izvora, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Raje se ozrite okrog sebe in sodelujte z ljudmi.

LEV
Po srečanju boste ugotovili, kaj vse vas še povezuje z nekom iz preteklosti. Zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanjem. Nečesa ne morete takoj rešiti, a ne obupajte.

DEVICA
Dan bo nasmejan in brez težav. Imeli se boste prijetno in živeli boste v pričakovanju naslednjega tedna. Takrat se bo zgodilo nekaj na kar ste že nekaj časa čakali.

TEHTNICA
Slišali boste izredno prijetno novico, ki vas bo neizmerno razveselila. Neka stvar, ki vas je že dolgo mučila se bo končno zaključila in razpletla. Še toliko bolje, ker se bo razpletla pozitivno.

ŠKORPIJON
Zjutraj boste še nekoliko na trnih, potem pa bo počasi steklo. Zagotovo pa niste vajeni spreminjati svojih navad in tako nastanejo težave. Tudi tokrat se je treba tudi nekoliko žrtvovati.

STRELEC
Vsem oviram boste kos, posebno na ljubezenskem področju. Lahko se podate v akcijo, izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na takšen korak.

KOZOROG
Lotili se boste intenzivnih priprav na naslednji boj, a verjemite, da takšnega uspeha ne boste več ponovili. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se rahlo umirite.

VODNAR
Niste najbolj zadovoljni, nekaj se je začelo, pa se ustavilo in tako se sedaj nahajate v krogu. To vas je dokaj izčrpalo, saj je bila igra zanimiva le na začetku.

RIBI 
Danes je pred vami dan, ko boste dosegali precejšne cilje. Močno se boste približali zmagi, a ujeti vam je ne bo uspelo. Čeprav boste zadovoljni z rezultatom, pa bo vseeno vladal nek grenak priokus.