Napoved

Horoskop za petek, 23. novembra

W.Y.
23. 11. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Naj vam ne bo nerodno, posebno ko se boste izpostavljali v javnosti in predstavljali svoje zamisli. Pričakujte nekaj ljubezenskih iskric, s strani nekoga, ki vam je izredno simpatičen.

BIK - Ostanite spontani in optimistični, stvari se še vedno lahko obrnejo, le ne obžalujte preveč starih časov, naredite nov načrt in se ga tokrat poskusite držati.

DVOJČKA - Danes boste dobili odgovor na nekaj žgočih vprašanj, kar vas bo presenetilo. Posebno, če ste si situacijo zamislili popolnoma drugače, kot se je začela odvijati.

RAK - Na nekaj vprašanj boste odgovorili preprosto. Premislite o priložnostih za sijajna druženja in morda tudi za obisk nekega novega kraja, kjer se vam ponujajo zanimive izkušnje.

LEV - Zapleta se pri stvareh, ki ste jih že obvladali. Vsega skupaj se lotevate na napačen način, česar se morda ne zavedate. Vsekakor bi se morali pravočasno ustaviti in razmisliti.

DEVICA - Dan bo po vašem okusu, ne bo preveč težkih nalog in še manj napetih trenutkov. Vse se bo končalo dobro, če se boste držali tistega, kar že obvladate.

TEHTNICA - Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas še muči vprašanje, ki bi ga najraje preskočili. V ljubezni bo še nekaj labilnosti, tudi zato, ker nihče očitno noče popustiti.

ŠKORPIJON - Pozitivne okoliščine spreminjajo vaše počutje. Na vsak način se potrudite in pokažite, da ste pripravljeni glede določene zadeve poskusiti znova in se prilagoditi.

STRELEC - Poskusite se dogovoriti z osebo, ki vam zelo je naklonjena in vam lahko pomaga. Marsikaj bo danes v vaših rokah in le od vas je odvisno, kako boste odreagirali.

KOZOROG - Posvečate se zamislim, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Tudi na ljubezenskem področju se boste počasi otresli pomislekov, saj si močno želite novosti.

VODNAR - Ne sprejmite nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Ostanite na preži, posebno s tistimi, ki so preprosto drugače naravnani. Smisel boste našli v sprostitvi.

RIBI - Današnji dan vas kliče k počitku in umiritvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo tokrat več kot intenziven.