Napoved

Horoskop za petek, 5. oktobra

W.Y.
5. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čeprav boste zjutraj kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija v drugi polovici dneva, na žalost, popolnoma drugačna.

BIK - Delo in delovne obveznosti vam bodo šle v današnjem dnevu zelo dobro od rok. V ljubezni bo na vidiku nekaj manjših nejasnosti. Ljubezen bo zacevetla v večernih urah.

DVOJČKA - V današnjem dnevu boste zelo uspešni. Pazite le, da se ne prevzamete, saj bi se v tem primeru utegnili kaj hitro soočiti s trdim padcem na tla. Pazite pa na zdravje.

RAK - Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Govorili boste bolj malo in s svojim dejanji pokazali lastno avtoriteto. Na delovnem mestu boste morali biti bolj prožni in ne pozabite prisluhniti intuiciji.

LEV - Lotil se vas bo neke vrste strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti in to vas bo spravljalo ob živce. Na koncu se boste prestrašili in kljub temu, da določeno stvar obvladate, ne boste naredili odločilnega koraka.

DEVICA - Paleta možnosti vam bo podarila upanje in pokazala pravo pot. Vaš srčni izvoljenec vam bo kot lučka, ki vodi iz teme. V primeru, da ste še samski se lahko zaljubite.

TEHTNICA - Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. Sicer pa boste v zasebnosti pokazali ogromno potrpljenja in moči, večkrat se bo le zdelo, da ste se znašli na preizkušnji.

ŠKORPIJON - Začetek dneva bo težek, saj je mogoče, da se bodo vaši načrti spreminjali tik pred zdajci, pa ne zato, ker bi tako želeli. Žal bo še enkrat najmočnejši vpliv nekoga drugega, drage osebe ali pa nekoga iz njene okolice.

STRELEC - Odločili se boste in stopili v ospredje in to bo za vas pomemben korak. Premiki in pozitivne spremembe bodo na delovnem mestu in pri tem se bodo izzivi stopnjevali.

KOZOROG - Na delovnem mestu bo vladala odločnost in vendarle povečana previdnost ne bo odveč. Izrazili se boste lahko skozi umetnost in naredili tako korak naprej. Pesto in intenzivno bo tudi v ljubezni.

VODNAR - Ne zganjajte cirkusa zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z njimi.

RIBI - Odločili se boste in raziskali nekaj, kar je vezano na vašo preteklost. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas bodo na nek način opogumili in vam podarili dober občutek.