Astro

Horoskop za petek, 7. septembra

W.Y.
7. 9. 2018, 06.52
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Vprašajte se, katerim svojim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti. Obeta se priložnost, da s pomočjo enega od njih povečate svoje prihodke.

BIK - Trudili se boste, da bi vam dan uspel, a kar naprej vam bodo stvari uhajale izpod nadzora. Napetost bo v zraku, zato napnite vse svoje diplomatske sile, da izbruhne čim bolj milo. Ne gojite zamer, raje spregovorite.

DVOJČKA - Fizična energija bo dobro skrita tujim očem. Vztrajnost lastnih načel vam bo v veliko pomoč. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota.

RAK - Več energije boste imeli kot vsi drugi v vaši okolici, zato boste večkrat zamenjali družbo. Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali.

LEV - Prijatelji bodo tisti, kateri vam bodo stali ob strani. V pomoč vam bodo tudi najrazličnejši nasveti. Niti usode se bodo razplete v pozitivnem smislu na področju ljubezni.

DEVICA - Pri pogajanjih ne sklepate kompromisov, toda tokrat zmaga ne bo na vaši strani. Preveč mučite svoje telo z zahtevnimi športi. Raje se posvetite lahkotnim gibalnim vajam.

TEHTNICA - Obdajali vas bodo zelo zanimivi ljudje. Ljubezenska sreča bo namenjena samo najbolj pogumnim. Pozitivno razmišljanje vam bo podarilo krila.

ŠKORPIJON - Odličen dan za poslovne podvige, sploh če imate opravka z osebami na zelo pomembnih položajih. Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki pa ji nikoli ne primanjkuje potrebne očarljivosti.

STRELEC - Težave z zdravjem bodo odpravljene šele takrat, ko se boste odločneje držali določenih pravil zdravega življenja, posebno kar zadeva prehrano. Previdno ob urejanju pravnih zadev.

KOZOROG - Pred vami bo zabaven dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev. Na delovnem mestu se bodo zadeve sprva spreminjale in kasneje rešile v vašo korist.

VODNAR - Pri delu boste vzbujali vtis, da hočete predavati, a ni nujno tako. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se ne sklada z mnenjem večine. Morda bi bilo boljše, če se začnete prilagajati.

RIBI - Ne skrbite zaradi viška dela. V taki situaciji ste po navadi najbolj zagnani in ne more vam spodleteti. V zasebnih odnosih bo vsekakor manj očitkov in veliko več razumevanja.